30-01-2017

Чи здавати квартиру в оренду подобово?

квартира подобово

Як можна розпорядитися квартирою, яка дісталася у спадок? Якщо ви не плануєте жити в ній на даний момент, її можна продати. Але також на квартирі можна непогано заробити, якщо здавати її в оренду, наприклад. А якщо ви проживаєте у столиці чи курортному місті, то вигідніше можна здавати житло подобово. Але такий вид заробітку має свої особливості.

Насамперед, варто зазначити, що квартира, яка здається в оренду подобово, абсолютно не може бути порожнім. Тут має бути все потрібне для нормального життя. При цьому, чим кращими будуть умови проживання, тим більш високу вартість ви можете встановлювати за добу. Якщо вам дісталася абсолютно порожня квартира, то її доведеться упорядкувати. Не завадить зробити невеликий косметичний ремонт та купити нові меблі. На кухні також має бути все необхідне для того, щоб гість міг приготувати їжу та пообідати.

Де пропонувати квартиру подобово? Навряд чи маєте час стояти на вокзалі з табличкою і чекати на свого клієнта. Ви можете співпрацювати з одним із агентств нерухомості, яке візьме вирішення питання пошуку клієнтів на себе. Але в цьому випадку зі свого заробітку доведеться платити процент агентству. Можна спробувати діяти своїми силами. На сьогоднішній день існує безліч сайтів, на яких можна розмістити своє оголошення про нерухомість. Якісні фотографії при цьому збільшать ваші шанси на якнайшвидше здавання житла.

Найвигідніше можна здати квартиру на свята. У цей час ви можете підняти ціну на житло. Але будьте готові до неприємних сюрпризів. Не всі постояльці бувають охайними та вихованими.

Автор: Олександр Бєлов