28-06-2016

DBI – новий готельний оператор в Україні

Готель в Одесі

DBI Hotels & Resorts надаватиме послуги з управління існуючими приватними готелями в Україні та країнах СНД із номерним фондом від 20 номерів.

До основного переліку послуг оператора входять консультація нових та вже існуючих готелів, розробка маркетингового плану та стратегії продажу, управління доходами та інші. При цьому DBI керуватиме готелями під їхніми власними брендами, а також продаватиме франшизу та пропонуватиме ребрендинг згідно зі стандартами нових мереж готелів, які оператор планує запустити. Зокрема, компанія має намір розвивати три формати готельних брендів у бізнес (MOI by DBI), середньому (Zink by DBI) та преміум-сегментах (Koko by DBI). При цьому бізнес та преміум бренди пропонуватимуться вже існуючим готельним об'єктам, у той час як бренд готелів середнього сегменту розрахований для пропозиції новозбудованим готелям.

Запуск нового бізнесу у готельному секторі обумовлений попитом на подібні послуги з боку існуючих приватних готелів, а також прогнозованим зростанням кількості в Україні міжнародних брендів. Так, згідно з аналізом компанії KPMG, станом на 2015 рік у нашій країні були присутні 11 готелів, що працюють під міжнародними брендами. За прогнозами, до 2020 року кількість брендованих готелів в Україні збільшиться вдвічі.

Як можливі міста для розвитку своєї діяльності в Україні компанія бачить Львів, Дніпропетровськ та Одесу. Згідно з планами, до кінця поточного року DBI підпише договори управління щонайменше з п'ятьма українськими готелями, а до кінця 2017 року компанія очікує, що портфель готелів в її управлінні налічуватиме 15 об'єктів.

За матеріалами commercialproperty.ua.