12-07-2016

Вкладення коштів у покупку номерів у готелях Іспанії стає все більш популярним

готелі Майорка

У країні фламенко та кориди все частіше з'являються пропозиції, які не могли з'явитися без попиту – купівлі номерів у готелях Іспанії. Більше того, місцеві ріелтори відносять такі угоди, як одні з найбільш рентабельних на даному етапі розвитку іспанської економіки загалом та сектору нерухомості, зокрема.

Чим цей спосіб хороший?

По-перше, Купівля номера, безумовно, обходиться набагато дешевше окремої квартири, господареві не доводиться дбати про організацію комунальних послуг та інші побутові дрібниці, знайомі власникам житла в сучасних висотках.

По-другеЯкщо власником номера стає іноземець, а саме на них здебільшого розраховані дані пропозиції, то йому в будь-який час гарантовано свій номер у улюбленому місці, з власними поняттями про зручності та інтер'єрну красу!

По-третє, все час, що залишився від відпочинку, номер можна здавати, причому залучаючи до даної діяльності все тих працівників самого готелю, де власник отримує подвійну вигоду - від покупки самого номера і відсотки за посередництво при здачі. Сюди ж додається можливість повноцінного контролю за станом та побутове обслуговування номера в цей час, що складно уявити в квартирі, що орендується.

Підготував: Олександр Бєлов