12-01-2022

Готель "Каліфорнія" в історичному центрі Одеси

Готель Каліфорнія

При відвідуванні будь-якого міста важливо вибрати місце проживання. Комфортабельний готель дозволяє добре відпочити, щоб на ранок продовжити знайомство з визначними пам'ятками або продуктивно попрацювати. Гостей Одеси запрошує готель "Каліфорнія". Це сучасна недорогий готельрозташований в історичному центрі міста.

Готель з історією

Одеська "Каліфорнія" має категорію 5 зірок. Готель розташований в історичній будівлі роботи Франца Моранді. Химерна і витончена будова прикрашає місто вже понад двісті років. Інтер'єри готелю відповідають епосі, коли будівлю було збудовано. Хол прикрашають розкішні мармурові підлоги, колонади, величезні дзеркала, кришталеві люстри. Куточок відпочинку з каміном поруч зі стійкою портьє дозволить вибрати номер у тиші та спокої. Там же можна зустрітись з друзями перед прогулянкою.

Зручне розміщення

номер в готелі

Різноманітний номерний фонд дозволяє вибрати вдалий варіант проживання всім своїм постояльцям:

  • одномісний номер комфорт;
  • апартаменти люкс;
  • сімейний люкс;
  • президентський люкс та інші.

Всі номери готелю «Каліфорнія» обладнані сучасною сантехнікою, меблями, якісним спальним приладдям. Вікна та тераси номерів виходять на тихі одеські вулички, є кімнати, з яких відкривається краєвид на море. Всі знакові визначні пам'ятки Одеси знаходяться у кроковій доступності.

Все для роботи та відпочинку

бізнес-центр готелю

Бізнес-центр готелю дозволить провести переговори з діловими партнерами, тренінги для співробітників компанії, конференцію. Зал обладнаний усією необхідною технікою. А відзначити вдале підписання договору можна у ресторані готелю. Кухарі готують страви європейської кухні та, звичайно, одеську «класику». Різноманітні та смачні сніданки за системою «шведський стіл» сервірують щоранку. За запитом для гостей готують спеціальні страви: вегетаріанські, дієтичні, кошерні.

Здоровий підхід

СПА готелю

У готелі «Каліфорнія» працює СПА-комплекс. Справжня дерев'яна парна фінська сауна швидко знімають стрес. Традиційні тайські масажі гарантують релаксацію всього тіла, заряд енергії, зміцнення імунітету та загального стану організму. Басейн та тренажерний зал дозволять підтримати тіло у формі та не випадати зі звичного тренувального процесу.

Увага професіоналів

екскурсія Одесою

Персонал готелю візьме на себе багато організаційних питань. Викличе таксі або орендує машину з водієм, трансфер до аеропорту. Замовить морську прогулянку чи рибалку, екскурсію містом. Організовує торжество чи презентацію. А вечірня прогулянка у кареті вулицями Одеси залишить безліч приємних вражень.

Одеський готель "Каліфорнія" відповідає всім вимогам сучасного сервісу. Про найвищий рівень обслуговування та комфорту свідчать сертифікати відомих інтернет-ресурсів та туристичних асоціацій.

Автор: Олександр Бєлов