28-05-2015

Правильне написання оголошення про продаж житла

оголошення

Для того щоб швидко і вигідно продати квартиру, людині необхідно правильно скласти і подати оголошення, звичайно, це необхідно лише в тому випадку, якщо вона вирішила діяти без допомоги агентств з нерухомості.

У цьому випадку найвірнішою правильною дією буде вважатися визначення з ціновою вартістю житла, причому вона повинна відповідати ринковій і бути цілком адекватною. Якщо завищить, то претендентів на покупку буде мало, проте це стосується й заниженої вартості, оскільки низька ціна завжди викликає підозру.

Далі необхідно визначитися із заголовком, який, як правило, повинен давати чітке уявлення про те, що ви маєте намір продати або здати. Якщо людина власник, їй також необхідно зробити на цьому акцент, щоб потенційний покупець розумів, що він може, наприклад, купити кімнату без посередників. Що стосується таких словосполучень, як «прекрасна квартира» або «гарний будинок», то від них найкраще відмовитись.

Крім того, якщо оголошення буде розміщено в інтернеті, то в цьому випадку дуже важливо заповнити якомога більше полів, тобто подати вичерпну інформацію про саму нерухомість. Однак описувати кожен убитий цвях і колір дверей та підвіконь не варто. Загалом подробиці мають стосуватися лише стану самого об'єкта, а не його складових.

Найвірнішим рішенням буде вказати такі характеристики, як тип нерухомості, будинки, кількість поверхів і на якому знаходиться квартира, безпосередньо площа, що включає як житлову, так і ні, кількість кімнат, присутність лоджії або балкона, вид санвузла, схильність до тих чи інших інфраструктур та їх доступність. До всього іншого не варто забувати вказати і контактні дані продавця, адже за їх відсутності людина, яка цікавиться, не зможе повідомити про наміри придбати дане житло.

При цьому слід також враховувати, що стислість сестра таланту, тому при складанні оголошення потрібно викласти тільки суть і не розпливатися на якісь дрібні деталі. Однак при цьому необхідно щоб у тексті був якийсь якір, тобто особливість квартири, яка зацікавить того чи іншого покупця.

До того ж необхідно також пам'ятати, що при складанні оголошення неприпустимі різного роду скорочення. Подібного роду дії можуть ввести в оману покупця, або відштовхнути від покупки. Також важливо, щоб продавець був чесний, тому що покупці це цінують.

І нарешті, завершальним етапом подачі оголошення вважатиметься доповнення кількома фотографіями з поясненнями. Як правило, їх не повинно бути багато і мало, потрібно вибрати золоту середину.

В цілому ж подача правильного оголошення справа не проста і відповідальна, тому перш, ніж її розмістити, людині необхідно все ретельно прочитати і уявити себе на місці покупця, з думкою, а чи зацікавило його оголошення про продаж того чи іншого житла.

Автор: Олександр Бєлов