28-04-2018

Купівля 3-кімнатної квартири в новобудові: плюси та мінуси

квартира в новобудові

Якщо старе житло, розміщене в не найблагополучнішому районі, та ще й дратує складнощами, що виникають з комунікаціями, вже набридло, настав час купувати нове. Проживання в новобудові, що знаходиться на упорядкованій території, буде значно приємнішим. Тому рекомендуємо купити квартиру за ціною від забудовника. Пропозицій вистачає, є варіанти з характеристиками, які вас точно влаштують.

Можна придбати житло ще в процесі будівництва – але в цьому випадку потрібно почекати. Набагато простіше відразу купити нову квартиру, в яку можна негайно переїхати.

3-кімнатна квартира в новобудові та її плюси

  • Основний плюс - квартира знаходиться в ідеальному стані, що на вторинному ринку майже не трапляється. Якщо іржаві труби древніх панельних будинків дратують, то сучасні комунікації викличуть набагато більше приємних емоцій. Це важливий момент для людини, яка не бажає часто спілкуватися з представниками комунальних служб.
  • Юридично 3-кімнатна квартира у новобудові повністю чиста. Ніколи не з'явиться людина зі злими намірами, яка бажає незаконно забрати житлоплощу.
  • Часто у такому житлі чорнове оздоблення. Для багатьох покупців це перевага, тому що можна самостійно змінювати дизайн приміщень.
  • Купівля житла за ціною від забудовника – найвигідніше рішення. Іноді вартість навіть нижча, ніж при придбанні з рук, таке нерідко трапляється як у невеликих містах, так і великих.
  • Якщо покупець стикається з недоробками - фірма усуває їх у стислі терміни.
  • Зазвичай забудовники намагаються розташовувати будівлі неподалік шкіл та магазинів.

Деякі покупці намагаються максимально заощадити. Не рекомендуємо вибирати на ринку найдешевше житло, тому зростає ризик стати обдуреним. Шахраї користуються різними схемами, що дозволяють вкрасти кошти. Вибирайте пропозиції від перевірених забудовників.

Де придбати 3-кімнатну квартиру

Хорошим варіантом стане трикімнатна квартира у житловому комплексі «Чайка» у Києві. Це житло, в якому вашій родині буде просторе, вистачить місця для дітей та дорослих. Є квартири з різними варіантами планувань, легко підібрати версію на власний смак. У кожній – не лише три кімнати, а й зручний коридор, роздільний санвузол, хол з вбиральні, балкон. Вибирайте відповідний варіант і купуйте - це ідеальний варіант для людини, яка бажає жити з комфортом у новій квартирі.

Автор: Олександр Бєлов