27-04-2016

Чому при оренді нерухомості працює істина «скупий платити двічі»?

скупий платить двічі

У багатьох перед зняттям квартири або будинку в оренду стоїть завдання вибрати нерухомість у короткі терміни та з максимальним сервісом обслуговування. Якщо ж оренда житла необхідна для бізнесу, проживання в комфортних умовах, діяти самому, без будь-якої допомоги не слід. Є багато шансів того, що можна витратити багато часу на те, щоб знайти більш-менш гідний варіант, що призведе до витрат, які непорівнянні з витраченими силами. Друга ймовірність розвитку подій, що орендар натрапить на агентство, яке не виконує доброякісно своїх обов'язків. Після того, як людина вдасться до допомоги подібних агентств, то отримає результат, який не відповідатиме витраченим грошам. Відповідно тому людина зазнає витрат.

Тому потрібно поставитися до оренди житла з повною відповідальністю та увагою. Слід звернути увагу на пункти, які відрізняють роботу хороших агентств від тих, які хочуть нажитися на клієнтах, нічого не виконуючи зі своїх зобов'язань. Виникає питання, а яка ж організація має право на довіру? Насамперед йдеться про реальну вартість оренди житла та послуг агентства, які необхідні для здійснення дій з нерухомістю. Потрібно до цього питання ставитися дуже уважно, адже більшість агенцій хочуть нажитися і отримати зиск, про який людина навіть може й не підозрювати. Ті ж агентства, які себе зарекомендували і мають позитивну репутацію, не стануть щось приховувати і намагатимуться поводити свої справи якомога відкрито і гласніше. При цьому клієнт зможе отримати всю необхідну йому інформацію та відстежувати обстановку, яка кусає його справи.

Відкритість є однією із застав успішної співпраці з агентством. Будь-які операції, які проходять потай від клієнта, не приведуть ні до чого доброго. Тому, якщо з якихось питань клієнт не може отримати чіткої відповіді, він має задуматися про правдивість обраного агентства. Головне – це не пускати на самоплив питання про нерухомість та звертатися до агентства, яке встигло себе позитивно зарекомендувати.

Автор: Олександр Бєлов