27-02-2015

У чому секрет популярності заміської нерухомості

Садиби Удіно

На сьогоднішній день заміська нерухомість – популярний напрямок на ринку. До такого типу нерухомості відносяться заміські будинки та котеджні селища.

Власники приміської нерухомості можуть собі дозволити або повноцінний відпочинок, або трудотерапію далеко від міської метушні. В наш час люди все більше схиляються до того, щоб придбати або звести невеликий котедж за містом.

Причини, через які люди купують заміську нерухомість: сприятливий клімат, єднання з навколишньою природою, екологічно чисте середовище та гарні краєвиди.

Міська метушня не зрівняється з тихою та спокійною атмосферою, яка панує у заміських селищах. Тому мешканці галасливих міст прагнуть будь-якими способами придбати нерухомість за містом.

Ідеальний ландшафтний дизайн заміського будинку стане чудовим доповненням до атмосфери спокою та тиші. Інтер'єр садової ділянки можна оформити кам'янистим схилом із ставком, оточеним квітами. А можна зробити куточок відпочинку з квітником або альтанкою, японський сад із камінням.

Більшість власників приміської нерухомості не можуть самостійно обладнати присадибну ділянку. Тому на допомогу приходять різні будівельні чи дизайнерські компанії.

Облаштований інтер'єр присадибної території, який радуватиме око – мрія власників заміської нерухомості. В даний час різні майстерні та студії надають консультаційні послуги та готові перетворити фантазії клієнтів на реальність.

Основні послуги, які надають дизайнерські компанії:

  • будівництво водойм;
  • посадка дерев та чагарників;
  • мощення доріжок;
  • встановлення садових скульптур.

Розвиток інфраструктури приміських селищ

На сьогоднішній день інфраструктура та транспортна сфера стрімко розвиваються. Власники заміських будинків можуть без особливих зусиль дістатися будь-якого району та селища.

У зв'язку із сильним подорожчанням міської нерухомості люди масово переселяються за місто. У передмісті можна придбати комфортні будиночки економ-класу в котеджних селищах за порівняно низькими цінами.

Будівельні компанії пропонують різні варіанти заміської нерухомості: закриті котеджні селища, висотні будинки, житло економ-класу.

Приміська нерухомість – місце проживання та відпочинку людини. Проте таке житло є ще й чудовим об'єктом фінансового вкладення власних коштів, оскільки земельні ділянки завжди коштували дуже дорого.

Нині спостерігається збільшення попиту нерухомість за містом. Підвищення ціни на землю автоматично призводить до підвищення вартості заміських будинків.

Залежно від особистих переваг, цілей купівлі та наявності коштів можна вибрати нерухомість від забудовника або купити у приватної особи.

Наприклад, вартість приміських будинків, облаштованих під проживання лише у літній період, коштуватимуть набагато дешевше. Однак, такі будинки не призначені для додаткового утеплення.

При покупці житла ви можете потрапити у неприємну ситуацію. Перед придбанням заміського житла необхідно ознайомитися з діяльністю фірми, яка продає нерухомість. Багато хто перед прийняттям рішення читає відгуки в інтернеті.

Придбання заміської нерухомості - запорука збереження та збільшення власних коштів!

Автор: Олександр Бєлов