27-01-2016

В якому житлі провести свій відпочинок на зарубіжних курортах

зимовий курорт

Багато наших співвітчизників новорічні свята їдуть у спекотні країни або на гірськолижні курорти, але мало хто з нас знає, що перед канікулами, а особливо під час них всі ціни набувають захмарного вигляду.

Найчастіше всі тури, які можна було купити вигідно, придбано за кілька місяців до призначених свят. Однак не варто засмучуватися, в будь-якій ситуації є свої виходи: у кілька разів дешевше вам вийде не придбання цілого туру, а оренда окремого шале або апартаментів для сім'ї, а у випадку, якщо ви їсте з друзями, то і всю суму можна розділити.

Багато громадян, які не робили цього раніше самостійно, бояться потрапити на шахраїв, адже в цьому випадку можна приїхавши в країну залишитися без даху над головою. Якщо ви вирішили заощадити і оформити свій відпочинок без допомоги фахівців з агентства, то ця стаття спеціально для вас.

Насамперед, звичайно, необхідно визначитися з країною, в яку ви збираєтеся їхати – це може бути якась спекотна країна, з палючим сонцем, або засніжений курорт, зі скелястими горами та чудовим краєвидом. Потім слід вибрати в якому житлі ви хочете провести свій відпочинок та зустріти новорічні свята: це може бути розкішна вілла, невеликий будиночок на околиці міста або просторі апартаменти в одному з кондомініумів.

Що краще будинок чи номер у готелі

При оренді нерухомості ви зустрінете безліч переваг, на відміну від проживання в номері, основними з них є:

  1. На відміну від номера в готелі ви зможете розпоряджатися великим будинком або цілою квартирою, яку самі виберіть.
  2. Ви в кілька разів заощаджуєте свої кошти, які зможете витратити на походи в музей або інші розваги, що сподобалися.
  3. Як всі знають, номер у готелі можна зняти за певною кількістю людей, знімаючи ж приватний будинок, в ньому можете проживати не тільки ви і ваша родина, а й ваші друзі, відповідно, ви стаєте повноправним господарем закордонної нерухомості.

Автор: Олександр Бєлов