26-09-2016

Чим зайнятися на курорті Поляна на Закарпатті та де зупинитися?

«Поляна» – це відомий курорт в Україні, який приваблює тисячі туристів своєю мальовничою природою, різноманітними розвагами, кліматом, розвиненою інфраструктурою та цілющими джерелами.

Чим туристам зайнятися у Поляні?

Поляна

Цілющі джерела «Поляни» відкриті у XVI столітті. Сьогодні це сучасний курорт із багатою інфраструктурою, що приймає будь-яку кількість туристів, пропонуючи шикарні умови для відпочинку. Найбільше туристів приваблює можливість поєднувати лікування та відпочинок у «Поляні на Закарпатті, це один із найпопулярніших курортів України, який працює цілий рік.

Мінеральні води курорту «Поляни» мають безліч нагород, їх цілющі властивості були доведені та підтверджені сертифікатами. Приїжджаючи сюди, ви отримуєте можливість провести час в оточенні природи, чистого та корисного повітря, проходячи оздоровчі процедури, які повернуть вам молодість та красу, допоможуть вилікуватись від різних захворювань, відновлять сили та наповнять енергією.

Де зупинитись на курорті? Туристам доступні сучасні готелі в «Поляні» в Закарпатті має в своєму розпорядженні розвинену готельну інфраструктуру. Багато відпочиваючих воліють бронювати номери в готелі Закарпаття Софія. Це комплекс, що пропонує гостям відмінний сервіс на найвищому рівні. Крім проживання в комфортних номерах, гостям готелю доступні оздоровчі послуги.

  • соляна печера та SPA-кабінети;
  • лазня сауна;
  • різні види масажу та ін.

Готельний комплекс розташований у красивому природному місці, тому тут ви почуваєтеся розслаблено та спокійно. Готель підходить для проведення різних корпоративних заходів.

Зимовий відпочинок для любителів гірських лиж

Готель Софія

Якщо вас цікавлять готелі Закарпаття, робіть вибір на основі своїх уподобань. Враховуйте місце розташування готельного закладу, його статус та вартість проживання. Чи приїжджаєте з метою лікування? Тоді варто обрати готель, який пропонує послуги оздоровчого характеру. Зокрема, можна зупинитись у готельному комплексі «Софія», що пропонує різні лікувальні послуги.

Більшість туристів приваблює саме лікування у Поляні на Закарпатті, це найбільший бальнеологічний курорт. Тут працює кілька сучасних санаторіїв з різною спеціалізацією: хвороби органів травлення, алергію, проблеми із суглобами та ін.

Лікуванню та спокійному відпочинку сприяє умиротворена обстановка та мальовнича природа. Курорт приймає гостей у будь-який сезон. Взимку в Поляну приїжджають любителі гірських лиж, до їхніх послуг кілька трас, витяги та оренда необхідного спорядження.

Автор: Олександр Бєлов