26-06-2014

Купити ділянку під будівництво котеджу

Ділянка для котеджу на природі

Якщо вам набридла міська метушня, пробки на дорогах, шум та переповнений транспорт, то все це можна змінити на зелений ліс, чисте озеро, берізки за вікном та дивовижне повітря, купивши земельну ділянку під забудову в одному з котеджних селищ. Багато міських жителів вважають за краще купити готовий котедж під ключ, але якщо ви романтик і хочете побудувати для себе казковий терем, то тоді для вас краще викупити земельну ділянку і дати волю своєму смаку і здійснити заповітну мрію.

Бажано, щоб обране вами селище знаходилося поблизу шосейної дороги, так вам легше буде дістатися міста. До нього мають бути добрі під'їзні шляхи. Зазвичай такі селища знаходяться у мальовничій природній зоні, поряд із лісом, річкою чи озером. Але одного пейзажу недостатньо для покупки ділянки, у вибраному вами селищі. Щоб створити для себе та членів своєї родини комфорт та затишок, потрібно поцікавитись, чи всі життєво важливі комунікації підведені до селища. Газ, світло, вода, супутникове телебачення, інтернет дуже потрібні сучасній людині. Без них у вашому новому котеджі буде сумно та незатишно.

Селище має охоронятися, щоб завезені вами на ділянку будівельні матеріали не зникли у невідомому напрямку. Коли рішення з приводу покупки прийняте, необхідно оформити дозвіл та всю проектну документацію на будівництво. Щоб не здійснювати тривалу подорож чиновницькими кабінетами, зверніться до фірми, яка займається такими справами, і ви прискорите процес. Коли дозвіл отримано, зверніться до будівельної компанії, яка займається зведенням котеджів та інших будівель, де вам не тільки складуть кошторис майбутньої споруди, але й допоможуть з вибором якісних матеріалів.

Усі роботи спеціалісти будівельної компанії виконають у короткий термін, з урахуванням побажань власника майбутнього котеджу. Ставши щасливим новоселом, ви зможете працювати на своїй ділянці, насолоджуватися співом птахів, ходити на рибалку та збирати гриби у лісі, а також запрошувати до себе друзів на шашлик. Чудова природа та чисте повітря справжній подарунок для тих, хто вирішив звести заміський котедж. Придбати ділянку доступно кожному, а коштуватиме таке житло, набагато дешевше квартири в місті. Поруч із такими селищами знаходяться школи, дитячі садки, магазини та кафе. Одним словом, мешканці заміських котеджів забезпечені всім, що потрібне людині для нормальної життєдіяльності.

Автор: Олександр Бєлов