26-10-2017

Оголошення про оренду та купівлю квартир у Києві за вигідними умовами

нерухомість

Багато українців щодня приїжджають до Києва, щоб знайти високооплачувану роботу та оселитися в столиці. При цьому кожен гість мегаполісу хоче зняти кімнату, щоб недорого платити за житло. Надалі у багатьох людей виходить влаштуватися на добру роботу, тому вони залишаються тут на ПМЖ, шукаючи квартиру для покупки. Для полегшення та прискорення пошуку ми створили онлайн-сервіс ci.ua, що допомагає вигідно купувати та орендувати житлові об'єкти у Києві та інших містах України.

Особливості сервісу

Наш пошуковий сервіс є унікальним інформаційним майданчиком, який популярний і затребуваний серед усіх учасників ринку нерухомості: будівельних компаній, ріелторських агентств, покупців і продавців, орендодавців та орендарів. Всі оголошення, які публікуються на сайті, проходять обов'язкову перевірку нашими модераторами, тому ми надаємо лише актуальну інформацію від власників. Це дозволило нам завоювати довіру як у фізичних, і у юридичних.

Наш сайт ci.ua є найбільшим українським інтернет-порталом, завдяки якому будь-який учасник ринку отримує можливість з максимальною вигодою проводити різні дії з нерухомістю. Сервіс надає найповнішу базу актуальних оголошень з житловою та комерційною нерухомістю Київської області.

Ci.ua вважається найбільш зручним майданчиком для контактування продавців та покупців, орендодавців та орендарів житлової нерухомості. Будь-хто має можливість абсолютно безкоштовно розміщувати на сайті свої оголошення, які швидко публікуються після ретельних перевірок нашими модераторами. Ми публікуємо на сайті оголошення з продажу та оренди нерухомості з первинного та вторинного ринків.

Основною метою нашої роботи є допомога у розвитку ринку нерухомості України. Наш сервіс дозволяє отримувати вільний доступ до найбільшої бази оголошень з нерухомим майном Київської області. Також відвідувачі сайту отримують актуальну інформацію про всі зміни ринку нерухомості:

  • тематичні статті про події в Україні та за кордоном;
  • безліч аналітичних та експертних статей;
  • дослідні роботи і т.д.

Також відвідувачі можуть безкоштовно отримати консультацію від кваліфікованих спеціалістів з питань:

  • купівлі та продажу нерухомості;
  • іпотеки та кредитування;
  • оподаткування;
  • знесення будівель, перепланування чи переобладнання житла;
  • покращення житлових умов;
  • житловому законодавству та ін.

Вивчити актуальні оголошення на тему «зніму квартиру в Києві» можна у відповідному розділі нашого сайту.

Автор: Олександр Бєлов