26-08-2019

Купити квартиру в новобудові Києва: великий вибір респектабельних ЖК

інтер'єр квартири

Елітні новобудови преміум-категорії, житлові комплекси бізнес та комфорт-класу привертають увагу потенційних споживачів. Але від помилок під час вибору первинної нерухомості ніхто не застрахований. Щоб уникнути проблем та придбати гідне житло, потрібно врахувати його особливості, включаючи розташування, планування та інші моменти.

Ідеальний район для проживання

На сайті address.ua можна знайти потрібну первинну нерухомість з чудовою інфраструктурою, в центральних районах Києва. При виборі розташування житлового комплексу важливі:

  • парки та прогулянкові зони;
  • поліклініки, школи, дитячі садки;
  • магазини, аптеки;
  • зупинки громадського транспорту.

Ці об'єкти повинні розташовуватися неподалік новобудови. Рекомендується оцінити тип паркінгу (наземний, підземний), дізнатися про кількість машиномісць.

ЖК Родос

Монолітний чи панельний: який тип будинку вибрати

Панельні будівлі зводяться дуже швидко, але відрізняються скромною тепло- та звукоізоляцією, не передбачають перепланування в окремо взятих квартирах. Набагато популярніші монолітні будинки. Вони можуть похвалитися високими стелями, зручним розташуванням кімнат, широкими можливостями для перепланування. На будівництво багатоповерхового будинку за монолітно-каркасною технологією йде не менше півтора року, тому вигідно заздалегідь вкладати кошти на стадії будівництва.

Перевірка забудовника

Не потрібно поспішати із придбанням квартири в новобудові до вивчення інформації про забудовника. Потенційний покупець повинен ознайомитися з відгуками про компанію, готові проекти, зустрітися з представником девелопера в центральному офісі. Обов'язковою є наявність основної документації, включаючи свідоцтва про реєстрацію та постановку на податковий облік, статут, дозвіл на будівництво.

Проектна декларація складається компанією-девелопером. Вона засвідчується печаткою та підписом, відображає відомості про терміни зведення, фінансові ризики, містить інформацію про житловий комплекс.

ЖК Престиж Хол

Перші місця у рейтингу

При виборі новобудов можна орієнтуватися на перевірені інтернет-ресурси, які пропонують оцінити «топові» варіанти для проживання в столиці України. «Престиж Холл» з веб-порталу address.ua відноситься до категорії респектабельних ЖК. Він знаходиться в центрі Києва і майже повністю зданий в експлуатацію. Зручність автомобільного під'їзду, пішохідна доступність до станції метро є важливими параметрами, на які звертають увагу покупці.

ЖК «Престиж Холл» включає вісім секцій змінної поверховості, що зводяться за монолітно-каркасною технологією. Комплекс оснащений мережами кабельного телебачення, телефонії, інтернетом та автономною котельнею. Аристократично стримана архітектура підкреслена консервативним поєднанням відтінків кольорів фасадів, панорамним склінням. Велика різноманітність комфортних планувальних рішень. Покупці можуть обирати однокімнатні чи двокімнатні квартири, розкішні апартаменти з терасами та інші варіанти постійного проживання в центрі Києва.

Автор: Олександр Бєлов