26-01-2019

Чому оренда «1С» вигідна: плюси додатків у хмарі

1с хмара

Бухгалтерський та податковий облік сьогодні важко уявити без програмного забезпечення від компанії «1С». Це програмне забезпечення використовується майже у всіх українських компаніях. Популярність програм нескладно пояснити - вони дозволяють автоматизувати різні операції та досягти економії часу.

При цьому коробкові версії коштують недешево. Крім того, до них необхідно докуповувати передплату на оновлення, обзаводитися сервером, наймати людей для обслуговування апаратури. Для невеликої організації це непідйомні витрати. Саме тим, хто хоче заощадити, пропонується практичне та вигідне рішення – оренда «1С».

Для використання в даному випадку необхідно лише своєчасно оплачувати послугу та мати доступ до Інтернету. Орендувати ПЗ можна на https://www.cloud.net.ua/1c_online.html, тут працюють фахівці, які пропонують широкий вибір тарифів.

Кому підійде оренда «1С»

Цей чудовий варіант підійде різним користувачам.

  1. Хмарна версія програмного забезпечення підійде людям, які працюють у віддаленому режимі. Відмінний вибір для тих, хто перебуває у відрядженні.
  2. Власники малого бізнесу. Якщо немає коштів на придбання ліцензійного програмного забезпечення та апаратури для його обслуговування, користуйтеся хмарною версією. Це набагато краще за використання нелегальних програм – у вас завжди будуть підтримка та доступ до останніх оновлень.
  3. Великі мережі. Великій організації додатки у хмарі допоможуть упорядкувати роботу співробітників у всіх філіях. Більше не треба розподіляти та переносити дані, будь-який співробітник миттєво дізнається про будь-які зміни, що економить чимало часу.

Які послуги пропонує сервіс-провайдер Oblako

Є два види послуг. Перший – робота програм на сервері провайдера. На покупку витрачатися не треба, всі витрати – щомісячна плата, встановлена ​​відповідно до обраного тарифу. Ціна в даному випадку залежить від кількості користувачів.

Другий варіант призначений для тих, хто вирішив орендувати окремий сервер для роботи програм. Привабливий для тих, у кого вже придбано пакет програм від «1С». В даному випадку покупець отримує права адміністрування – може сам керувати налаштуваннями, встановлювати додатки тощо. Проте є нюанс – для успішної роботи потрібні навички IT-фахівця.

Вибирайте будь-який варіант – професіонали швидко реагують на запити клієнтів, встановлюють оновлення та забезпечують цілодобову підтримку користувачів.

Автор: Олександр Бєлов