25-03-2016

Який тип іспанської нерухомості є найвигіднішим вкладенням

Іспанська нерухомість Гранада

Аналітики вивели те, в яку нерухомість Іспанії найвигідніше вкладати кошти. Перше і головне, що було зазначено у відповідних дослідженнях – це те, що подібне вкладення у будь-якому випадку приносить прибуток порівняно з тими самими державними облігаціями, тобто становить не менше двох відсотків.

Згідно з аналізом співвідношення ціни продажу та подальшої оренди за різними типами власності стає видно навіть не експерту, що комерційна нерухомість буде найбільш вигідним джерелом доходу від інвестування. Тут рівень рентабельності за рік зріс із шести до семи з половиною відсотків. Стабільний дохід приносять, зокрема, офіси та гаражі.

Житлова нерухомість також може приносити стабільний дохід, але його розмір залежить від кількох причин. По-перше, територіально, від трьох і трьох десятих відсотка в Оренсі до семи і восьми десятих відсотка в Лериді, восьми з половиною у Гранаді та понад дев'ять – у Кордові. По-друге, це рівень упорядкованості житла. По-третє, сильно може відрізнятися прибутковість житлового сектора в оренді від припливу туристів в цю місцевість.

Автор: Олександр Бєлов