25-06-2013

Електронна система управління бізнесом

система управління

Кожна велика компанія це великий механізм, що складається з десятків, а іноді й сотень відділів та підрозділів. Від того, наскільки ефективним буде обмін інформацією та управління кожним із них, залежить прибуток компанії.

Широко поширені системи обліку та контролю, створені лише для бухгалтерії чи відділу маркетингу, давно втратили свою актуальність. Єдина програма для всієї компанії чи корпорації набагато зручніша.

Створення erp системи, що дозволяє привести всі дані до єдиного вигляду, значно полегшує передачу інформації з одного підрозділу до іншого. Єдиний інформаційний простір дозволяє оцінити, наскільки ефективно працює компанія. Керівник будь-якого рівня бачить повну картину, може чітко визначити, у якому з довірених підрозділів існують проблеми.

Важливо і те що, що автоматизація управлінського обліку значно полегшує планування подальшої роботи, дає можливість виділяти пріоритетні напрями. Система легко налаштовується під будь-які потреби чи запити, росте разом із Підприємством, може видозмінюватися та підлаштовуватися під потреби кожного з підрозділів та відділів.

Крім зручності, erp система гарантує зниження витрат компанії. Мінімізація витрат досягається за рахунок зменшення кількості необхідного персоналу, точного розподілу рівня навантаження на кожен із підрозділів. Наприклад, планування роботи відділу логістики компанії PTL Group тісно переплітається із графіком роботи виробничих потужностей. Система управління дозволить скласти схему руху транспорту, забезпечити реалізацію та регулювати обсяги виробленого товару.

Використання у роботі системи автоматизації управлінського обліку можливе й у роботі міжнародних компаній. Гнучкість налаштувань дозволяє врахувати всі тонкощі як українського законодавства, так і особливості податкового та бухгалтерського обліку інших країн. Система працює із будь-якими валютами, враховує коливання банківських курсів.

Встановлення та налаштування електронної системи управління бізнесом досить просте. Легкість в налаштуванні і простий інтерфейс користувача не вимагає залучення великої кількості висококваліфікованих фахівців. Компанії не потрібно наймати консультантів на навчання власного персоналу. Інтуїтивно зрозумілий алгоритм роботи дозволить розібратися з програмою навіть недосвідченому працівникові.

Автор: Олександр Бєлов