25-02-2020

Якщо квартира біля моря, то у Туреччині – українці діляться досвідом

Yenisey Residence

За відгуками аналітиків ринку нерухомості, українці вже 5 років активно купують нерухомість у Туреччині. Але не лише для сезонного відпочинку. Сьогодні безліч українців, відчувши переваги життя на середземноморському узбережжі, переїхало жити до цієї чудової країни. Особливо багато серед переселенців молоді, сімейних пар. Потроху стали і пенсіонери підтягуватись. А що? У Туреччині будь-якій літній людині – пошана та повага, безкоштовні медичні послуги та низка інших пільг.

Володіти квартирою біля моря в Туреччині мріє сьогодні багато українців. Ті, хто переселився в цю благодатну країну, діляться своїм досвідом з тими, хто ще не зважився на цей крок.

Галина у минулому – мешканка Вінниці. Рік тому переїхала до Аланії. Каже, що довго обмірковувала переїзд: родичі лякали нібито жорсткими законами мусульман, мовляв, вони не терплять іновірців. Однак Галина все ж таки поїхала. І жодної краплі не пошкодувала про це. Вибір нового місця проживання в Аланії вона пояснює просто:

  1. По-перше, прийнятні ціни на квартири біля моря.
  2. По-друге, тут багато земляків та вихідців із СНД.
  3. По-третє, поруч море та чисті пляжі.

Родина Галини задоволена. Діти перестали часто хворіти. Знайшлася і робота для Галини – у готелі. Мова опанувала швидко: допомогли безкоштовні курси та спілкування з доброзичливими колегами.

Олена та Богдан - Власники квартири в житловому комплексі Yenisey. Півтора роки тому вони скористалися ознайомчим туром компанії Yenisey та придбали комфортабельну квартиру 1+1 в одному з комплексів забудовника. Тепер подружня пара мріє перевезти сюди своїх літніх батьків. Спостерігаючи за ставленням турецької влади до пенсіонерів, Олена та Богдан не перестають ділитися своїм захопленням із батьками. «Тут для пенсіонерів створено цілі комплекси, де вони можуть проводити цілі дні. Усі послуги надаються за символічну платню. Ми обов'язково перетягнемо сюди наших майбутніх бабусь та дідусів».

Киянина Юрія залучили до Туреччини умови, створені для підприємців. Іноземних інвесторів чекають у Туреччині з нетерпінням! «Чим більше коштів ти вкладаєш у цю країну, тим більше пільг отримуєш для розвитку бізнесу». Юрій живе сьогодні на дві країни. Готельне життя він не любить, тому придбав квартиру з видом на море у престижному комплексі Yenisey. Тепер, поки він у Туреччині працює, його родина насолоджується всіма принадами курортного життя. Кілька днів вони присвячують екскурсійним поїздкам історичними місцями Туреччини. У планах Юрія купити нерухомість у Стамбулі з метою оренди житла.

Таких історій про українців, що переселилися до Туреччини, дуже багато. Майже всі вони переконані: якщо й купувати квартиру біля моря – то лише у Туреччині та від забудовника!

Підготував: Олександр Бєлов