25-01-2018

У чому популярність короткострокової оренди житла в Одесі

подобова оренда квартири на Гагарінському Плато в Одесі

Поряд з довгостроковою орендою житлової нерухомості все більшим попитом користується подобова і навіть погодинна оренда квартир в Одесі.

Для тих, хто прибуває до нашого міста у відрядження, для вирішення певних бізнес-завдань, або на відпочинок, для знайомства з місцевими пам'ятками, подобова оренда квартири є гарною альтернативою готельному номеру. У дешевих готелях не надто затишно, а комфортабельніші, із сучасними меблями, всіма зручностями встановлюють на свої послуги досить високі ціни. Подобова оренда квартир у Одесі – це широкий вибір пропозицій різних цінових категорій, домашній затишок, можливість користуватися кухнею, ванною, побутовою технікою.

Здаються в оренду квартири різної площі та планування, на різне число ліжко-місць, приїжджі вважають за краще знімати квартири неподалік вокзалу, ближче до центру або моря, такі переваги розташування зазвичай відзначаються в оголошеннях. Чимало осіб, які здають у найм квартири, надає документи для бухгалтерської звітності, що дозволяє користуватися їхніми відрядженими послугами.

Іноді потреба у квартирі виникає буквально на пару годин. Мандрівник, який має кілька годин між двома рейсами, хоче за цей час відпочити, прийняти душ, переодягнутися, перепакувати багаж, і погодинна оренда квартири або послуги готелю на годину є для нього оптимальним варіантом. Погодинна оренда житла користується попитом і для романтичних або ділових побачень, вона обходиться дешевше, ніж подобова.

Сьогодні створено чимало сайтів, серед них і сайт АН BFS, де розміщуються оголошення про подобову та погодинну оренду квартир безпосередньо від їх власників, часто такі оголошення супроводжуються докладним описом квартири, доступних зручностей, прилеглих зупинок громадського транспорту та примітних об'єктів, фотографіями. Можна завчасно зв'язатися із власником, забронювати місце.

Автор: Олександр Бєлов