24-02-2017

Які квартири в Одесі пропонують в оренду

квартира в оренду в Одесі

Одеса – особливе місто, в яке на літо з'їжджаються люди з усієї України та близького зарубіжжя. Звичайно, їх необхідно забезпечити житлом. Однак оскільки місто курортне, заселення забезпечують в основному два види контор – готелі та власники квартир. Звертатися до агентств практично безглуздо — одесити їх практично не визнають.

Для тих, хто приїхав сюди більше ніж на два тижні (а приїжджають на місяць-два), готелі абсолютно неприйнятний варіант. Куди найзручніше орендувати квартиру в Одесі. Це дуже гарна нагода зняти житло в історичному центрі та дізнатися про побут одеситів зсередини. І також ви зможете знайти квартиру у будинку, де колись жив ваш улюблений письменник чи радянський актор.

Практично всі квартири в місті дешевші за готелі. При цьому для великих компаній вони дуже вигідні, по суті, адже все одно скільки людей ви туди поселите. Є пропозиції і в елітних будинках, у тому числі в новобудовах з повним пакетом послуг – кондиціонер, супутникове телебачення, навіть інтернет. Багато орендодавців пропонують своїм клієнтам також трансфер – зустрічають, наприклад, із залізничного вокзалу. Послуга є особливо привабливою для тих, хто ніколи не був у місті. В елітних квартирах переважно зупиняються клієнти, які приїхали до міста на кілька днів чи тижнів.

Найбільш екзотична пропозиція щодо оренди квартир – одеські комуналки. Їх сьогодні не так багато – за останні роки деякі власники викуповували їх цілком. Тому частина квартир здається кімнатно. Однак можна знайти житло і в комунальній квартирі, що діє. Щоправда, для любителів комфорту цей варіант не зовсім прийнятний.

Ідеальним варіантом для будь-якої невеликої компанії стануть одно- двокімнатні квартири середньої цінової категорії Однак пропозиція щодо цього сектору нерухомості останнім часом впала приблизно на піввідсотка, але для курортного міста це дуже суттєвий показник. Тому квартиру, якщо вона вам цікава, краще бронювати заздалегідь, тим більше багато власників викладають фото своєї нерухомості на спеціальних сайтах.

Потрібно пам'ятати, що в цьому місті вміють і люблять торгуватися, тому погоджуватися на першу квартиру, яку вам запропонують за ціною господаря не варто. Хоча б пару гривень ви можете виграти, а разом з тим, напевно, знайдете власника квартири, житло у якого зніматимете постійно.

Автор: Олександр Бєлов