24-08-2020

Linevich Group: сучасні новобудови в Ірпені неподалік Києва

ЖК Котляревський Ірпінь

Розвиток житлового будівництва в Ірпені – це будівництво сучасних масштабних житлових комплексів Linevich Group з елементами інфраструктури та зонами для соціальної активності. Попит на новобудови в Ірпені від забудовника Linevich Group росте. Близькість до Києва та зручне сполучення зі столицею робить житло в Ірпені привабливим та затребуваним.

Споживчий попит та переваги. Що вам потрібно?

Поруч із житловими комплексами Linevich Group в Ірпені передбачені прогулянкові зони, пішохідні та велосипедні доріжки, численні парки та сквери. Комфортні та доступні новобудови користуються популярністю у різних категорій покупців.

Люди купують квартири в новобудовах щоб:

  1. Жити в окремій власній квартирі.
  2. Поліпшити існуючі житлові умови.
  3. Змінити локацію, переїхати до іншого району.
  4. Вигідно вкласти гроші у надійний актив.
  5. Здавати в оренду та отримувати щомісячний дохід.

Місто Ірпінь, що динамічно розвивається, будується в європейському стилі. Є споживчий запит на грамотну організацію простору, автономний мікросвіт у кроковій доступності. Новобудови в Ірпені від надійного забудовника Linevich Group з бездоганною репутацією чекають на своїх покупців вже сьогодні. Доступ до вибору квартир відкрито на всіх етапах будівництва.

У чому цінність новобудов від Linevich Group

Серед основних переваг новобудов від Linevich Group авторитетні експерти у сфері житлового будівництва виділяють такі переваги:

  • різноманітність продуманих та функціональних планувань;
  • готове оздоблення квартир у нейтральних тонах;
  • великі вікна із багатокамерними склопакетами;
  • довговічні та естетичні фасади;
  • затишні під'їзди з високими стелями;
  • квартири із власною терасою на даху;
  • підземні та наземні паркування;
  • закрита територія з відеоспостереженням.

У житлових резиденціях бізнес-класу передбачені пентхауси, власні торгові центри, миття авто та система охорони.

Будівлі, що зводяться в кварталі, різної поверховості, що дозволяє створити незвичайний міський архітектурний ансамбль. Усередині дворової території розміщуються дитячі ігрові та спортивні майданчики, місця для відпочинку з насадженнями. Кожен, зданий в експлуатацію, житловий комплекс має свою сервісну організацію, яка відповідає за обслуговування будівлі та прибудинкової території.

Для партнерів компанії-забудовника діє система привілеїв, цікава бонусна програма та привабливі пропозиції під час акцій.

Підготував: Олександр Бєлов