23-04-2015

Нерухомість у Хорватії – мрія, яка може стати реальністю!

Піщана Увала, Хорватія

Останні кілька років спостерігається стала тенденція до підвищення попиту на нерухомість за кордоном. Для когось це данина моді, а для когось непогана можливість вкласти кошти та примножити їх. По-перше, ви отримуєте чудову можливість відпочивати за кордоном у зручний для вас час, не вдаючись до допомоги турагентств. По-друге, вкладені вами в Нерухомість кошти з кожним роком збільшуватимуться, оскільки ціни на неї неухильно зростають. По-третє, ви зможете здавати будинок чи квартиру в оренду а також отримувати додатковий прибуток. Ну і, нарешті, що може бути прекрасніше, ніж жити у власному будинку десь на березі моря?

Вибір країни – справа суто індивідуальна. Греція, Болгарія, Кіпр, Італія, Чорногорія, Хорватія та багато інших країн сьогодні мають великий попит.

Щодо Хорватії, то вона, безперечно, є однією з найпривабливіших країн для придбання нерухомості.

Хорватія – країна з унікальним географічним розташуванням. Вона омивається одночасно Середземним та Адріатичним морями, що створює особливі умови для відпочинку та туризму. Ще один плюс - невелика відстань до найкращих європейських курортів. Якщо вам раптом набридне у Хорватії та захочеться різноманітності, достатньо двох годин, і відпочинок у Чорногорії, Австрії, Італії чи Швейцарії стане доступним.

Природа Хорватії, незважаючи на стрімкий розвиток сучасної цивілізації, ще зберегла незаймані куточки: чисті пляжі, нагороджені ЮНЕСКО званням «Блакитного прапора», ніжні води моря та багатий тваринний світ. Тут є все для риболовлі, дайвінгу, віндсерфінгу.

Прекрасний середземноморський клімат дозволяє насолоджуватися жарким сухим літом та м'якою теплою зимою.

У Хорватії багато прекрасних курортів: Південна Далмація, Середня Далмація, Істрія.

Істрія заслужено вважається одним із найкращих курортів у Європі, куди завдяки м'якому лікувальному клімату приїжджають люди з усього світу. У цих місцях збирають чудовий виноград, з якого виготовляють знамениті вина: «Пінот», «Тиран», «Мальвазію».

У Хорватії чимало культурних та історичних пам'яток, старовинних веж та храмів. Особливе кохання серед туристів користуються Плітвицькі озера та архіпелаг Бріонії.

Бріонські острови – дивовижна курортна зона, національний парк та місце «парковки» численних яхт. Тут знаходиться резиденція Йосипа Броз Тіто, колишнього глави Югославії, яка сьогодні є музеєм, а також сафарі-парк, де всі бажаючі можуть помилуватися тваринами різних видів.

Земля в цих краях значно дешевша, ніж у будь-якій іншій європейській країні. Наприклад, купуючи апартаменти в Хорватії, ви витратите майже вдвічі менше коштів, ніж при купівлі аналогічного житла у тій же Іспанії.

У Хорватії будівництво власних будинків дозволено вздовж першої лінії узбережжя, звідки відкривається чудовий краєвид на море.

Що особливо приємно: власники нерухомості тут не оподатковуються на майно.

Купуючи землю чи житло в Хорватії, ви отримуєте чудову нагоду відпочивати тут у будь-яку пору року, насолоджуватися чудовою природою, грітися у променях жаркого сонця, купатися у блакитних водах моря. Нерухомість у Хорватії дорожчатиме з кожним роком, тому не проґавте можливість і придбайте її сьогодні.

Підготував: Олександр Бєлов