23-11-2021

Ручки з логотипом - потрібний аксесуар та відмінна реклама

ручки з логотипом

Хороша реклама має бути нав'язливою. Найкраще, коли предмет приносить відчутну користь і досить часто потрапляє в поле зору власника та оточуючих його людей. Є чудове рішення - ручка, що пише, з нанесеним логотипом компанії, виробника або бренду.

Особливості виготовлення та різновиди

Такий канцелярський предмет завжди носиться з собою, адже часто потрібно записати важливу інформацію в блокнот, підписати документ або заповнити необхідний бланк. Ручка з логотипом – це чудовий корпоративний подарунок для співробітників та клієнтів будь-якої компанії. Ненав'язлива реклама бренду чи підприємства запам'ятається надовго, а отримання дійсно потрібного предмета викличе симпатію та довіру до дарувальника.

Корпус кулькових ручок виготовляється з пластику або металу, а також їх поєднання. Від вибору основи залежить варіант нанесення друку на предмет, наприклад:

  1. Для металевих ручок застосовується лазерне нанесення логотипу. За допомогою потужного обладнання розміщується бажана інформація методом гравіювання та випалювання. Такий варіант підходить для преміального подарунка, дорожчого та стильного.
  2. Для пластикових ручок підходить варіант повнокольорового друку з подальшим обробленням ультрафіолетом для закріплення інформації. А також тамподрук, за якого малюнок наноситься за допомогою прес-форми.

Останній варіант легко виконується та підходить для масових замовлень. Найбільш доступний за ціною та має безліч можливостей для створення більш привабливого логотипу. А перший відрізняється своєю рідкістю, респектабельністю та візуальною розкішністю.

Переваги подарунка

Подарунок у вигляді ручки з логотипом має особливі переваги перед іншими знаками уваги, наприклад:

  1. Це чудовий спосіб прорекламувати бренд чи виробництво.
  2. Важливих партнерів можна заохотити преміальними моделями із металу з іменним гравіюванням.
  3. Серйозним компаніям, наприклад банкам, страховим агентствам, виробникам і корпораціям можна створити єдиний корпоративний стиль, включаючи канцелярські товари. Де у кожного співробітника, а також особливого клієнта буде привабливий пишучий предмет.
  4. Після прес-конференцій, семінарів, брифінгів та інших масштабних заходів у всіх учасників буде пам'ятний брендовий сувенір.

Інтернет-магазин ProGifts.com.ua пропонує замовити ручки з нанесенням логотип оптом від ста штук. Можна вибрати будь-який із запропонованих варіантів основи, наприклад, промо, еко, преміум, а також придбати набори та спеціальні коробочки для аксесуарів, що пишуть. Такий подарунок, а особливо в стильній упаковці, надасть респектабельності та висловить особливе ставлення до обдаровуваного.

Підготував: Олександр Бєлов