23-07-2021

Роль дизайн інтер'єру та архітектури готелю у формуванні її іміджу

Гранд Готель Франція

Коли ведуться роботи з перепланування будівлі і ще потрібно сформувати дизайн інтер'єру готелів, важливо правильно підібрати його так, щоб надалі він повною мірою сприяти розвитку і процвітанню готелі як бізнесу.

Візуальний вигляд кожного окремого елементу приміщень та готелю загалом справляють на клієнта сильне враження, яке залишається не лише протягом перебування тут, а й після того, як він приїде додому з відпочинку. Позитивною особливістю такого дизайну є можливість втілення різноманітних за своєю фактурою прийомів в рамках різних приміщень. Це дозволяє часом досягти неймовірного результату. Так, наприклад, дизайн готельних номерів можна проводити, базуючись на різних стилістичних речах. Таким чином, залежно від класу номера, він буде виконаний по-особливому, щоб люди, які там проживають, залишилися задоволеними побаченим.

У готелях часто втілюється природний колорит місцевості, з використанням специфічних національних та культурних елементів, у такому разі дизайн інтер'єру готелів виходить оригінальним та незвичайним. У готелях завжди має бути достатньо простору. Особливо це твердження є актуальним для холів та загальних залів. Тут можна додати частку помпезності, прикрасивши все колонами та арками, а можна зонувати приміщення на сучасний лад, щоб кожен, хто перебуватиме тут, міг знайти для себе відповідне місце.

При цьому всі архітектурно-планувальні рішення, які можна втілити в тому чи іншому випадку, залежать від багатьох показників та класу готелю. Відповідно, чим вигідніше розташований готель, тим дорожчими будуть номери, і тим ретельнішого підходу вимагає споруда з дизайнерської точки зору. У будь-якому випадку, перш ніж проводити будь-які роботи і закуповувати меблі, необхідно запитати думку експерта, який допоможе вам вигідно систематизувати простір і впорядкувати всі необхідні освіти. Для цього якнайкраще підходить наша студія, де знають, як спланувати дизайн готельних номерів найкращим чином.

Раніше ми розповіли про класифікацію готелів та що означають зірки поряд із її назвою.

Автор: Олександр Бєлов