23-01-2018

Як недорого купити однокімнатну квартиру у Вишгороді

Вишгород

Якщо переглянути поточні ціни на однокімнатні квартири, виявиться, що найдешевша «однушка» в Академмістечку коштує $20 тис. У цей же час за $17,4 тис. можна купити однокімнатну квартиру у Вишгороді, розташованому всього за 12,5 км від столиці.

Усі переваги життя у Вишгороді

Вишгород, розташований одразу за Оболонню, за всіма параметрами давно може вважатися одним із київських районів. Тут є така ж розвинена інфраструктура, а завдяки добре організованому транспорту з центру міста-супутника до найближчої станції столичного метрополітену можна доїхати швидше, ніж з віддалених мікрорайонів Троєщини, розташованої на протилежному березі Дніпра.

Таким чином, будь-який житель Вишгорода може навчатися в одному з київських вишів чи підшукати собі роботу у столиці, а жити майже на природі. Недарма іноземні гості Вишгорода знаходять тут аналогії з італійськими курортами. Атмосфера просякнута морською свіжістю, за кількасот метрів протікає Дніпро, лісопарк приваблює шелестом гілок, є навіть своя гірськолижна станція – аналог столичного Протасова Яру.

Як купити однокімнатну квартиру недорого

Тільки інерція мислення, властива деяким корінним киянам, змушує переплачувати за житло, підшукуючи варіанти неодмінно у межах мегаполісу. Якщо звільнитися від цього стереотипу, можна в деяких випадках заощадити до половини вартості квартири:

  1. Купити однокімнатну квартиру у Вишгороді можна на 3–4 тисячі доларів дешевше, ніж у Києві.
  2. Якщо визначити надійного забудовника, можна інвестувати у житло на ранніх етапах будівництва, коли ціни на 35% нижчі, ніж після здачі об'єкта в експлуатацію.
  3. Можна оформити розстрочку на тривалий термін, що дозволить спрямувати гроші, які раніше витрачалися на оренду житла, на погашення платежів. Покупець кілька років живе у квартирі, користуючись усіма комунальними зручностями на загальних підставах, а повноправним власником стане після виплати повної суми, зазначеної у договорі.
  4. Як відомо, багато покупців квартир відразу після в'їзду приступають до серйозного ремонту, зношуючи перегородки, прокладаючи комунікації по-своєму, настилаючи нову підлогу, переклеюючи шпалери і т. д. Все це вимагає величезних витрат, що підвищують і без того високі витрати на покупку житла. Компанія-забудовник, що зводить ЖК «Вишгород Сіті Парк», вітає участь інвесторів у облаштуванні свого майбутнього житла на стадії, коли на місці квартири стоять лише голі стіни.

Автор: Олександр Бєлов