22-10-2018

Приклади короткострокової оренди житла у багатоквартирних будинках

квартира

За даними Національної ради з багатоквартирних будинків (NMHC), майже 65% нещодавно скоєних бронювань житла в короткострокову оренду на Airbnb торкнулися багатоквартирних житлових будинків.

Для організації короткострокової оренди житла у багатоквартирних будинках сьогодні використовують кілька підходів. Перелічимо чотири дієві приклади.

1. Мережа WhyHotel перетворила багатоквартирний комплекс на ще на стадії будівництва. Кожен номер у ньому виглядає як повноцінна квартира, але при цьому здається в оренду на короткий термін як у звичайному готелі з одним господарем.

2. Компанія Stay Alfredяка здає апартаменти в різних комплексах та забезпечує їх обслуговування. На думку інвесторів компанії, такий варіант вигідний, з погляду збільшення доходів, зниження операційних витрат та підвищує впізнаваність бренду.

3. Yotelpad в Майамі пропонує до покупки квартири у своєму багатоквартирному комплексі і при цьому виступає як керуюча компанія. Кондомініум у центрі міста є першим, що дозволяє короткострокову оренду без обмежень. Власники житла у цьому житловому комплексі уникнуть маси складнощів за бажання здавати апартаменти та вивчати місцеві закони щодо короткострокової оренди житла.

4. Airbnb оголосила про плани створення програмного інтерфейсу, який дозволять орендодавцям та керуючим нерухомістю безпосередньо інтегруватися з платформою Airbnb. Це означатиме пряме управління бронюваннями, платежами та багато іншого. А також Airbnb запровадила програму Airbnb Friendly Buildings, яка дозволяє встановити взаємодію між власниками житла у багатоквартирних комплексах та орендарями.

Раніше повідомлялося про міста з найдорожчою орендою житла.

За матеріалами PRIAN