22-02-2018

Новобудови чи вторинний ринок: де шукати квартиру у Вишневому

житло у Вишневому

Дедалі більше людей, які мріють про власне житло у столиці, шукають потрібні квартири за межами Києва. Це набагато зручніше економніше і, що важливо, благотворніше для здоров'я. Серед містечок, що оточують столицю, є чимало цікавих варіантів. Фаворитом багато хто вважає містечко Вишневе, яке розташоване всього за кілька кілометрів від Києва.

Переваги проживання у цьому мальовничому та тихому містечку незаперечні. Однак, перш ніж приступати до пошуків потрібної квартирки, варто поставити важливе питання: де саме шукати варіанти - серед пропозицій забудовників або на вторинному ринку?

Затишок і комфорт

Якщо для покупця мають значення наявність паркувань та облагороджених зон відпочинку, варто з великою увагою ставитись до старих дворів. Найчастіше їм не характерні подібні моменти. У той же час новобудови зазвичай можуть похвалитися і зручним під'їздом, і паркуванням, і новим дитячим майданчиком. Крім того, багато забудовників залучають клієнтів наявністю фітнес-клубів та інших приємних бонусів. Так що має сенс уточнити подібні моменти, дізнатися докладніше про житловий комплекс, який ви обираєте.

Порівняльна економія

Дехто вважає, що вигідніше купувати квадратні метри у старих будинках. Але слід мати на увазі, що і стінам, і вікнам, і комунікацій у таких будинках багато років. Навіть за наявності косметичного ремонту, швидше за все, доведеться пристойно витратитись, щоб житло було повністю готове до заселення.

На противагу, під час зведення новобудов має значення як новизна матеріалів, а й актуальність технологій. Крім того, у нових будинках на клієнтів чекають:

  • покращене планування;
  • якісний ремонт;
  • стильний фасад і красиві фойє.

Тож варто серйозно замислитися, чи є сенс економити, якщо на досягнення кінцевого результату знадобляться чималі інвестиції?

Доступність для всіх

Не всім відомо, що квартири від забудовника у Вишневому коштують набагато дешевше, ніж таке ж житло у посередників. Якщо вийти безпосередньо на компанію, яка будує житлові комплекси в мальовничому містечку під Києвом, можна приємно здивуватися доступними цінами. А практично всі забудовники готові запропонувати клієнтам вигідні кредитні програми. Таким чином, придбання модної комфортної та красивої квартири з далекої мрії легко перетворюється на реальність. Вдалою вам покупки та новосілля!

Автор: Олександр Бєлов