21-07-2017

Як отримати з оренди квартири в оренду подвійний прибуток

паросток на монетах

Коли людина має дві квартири, то одну з них вона може здавати в оренду та отримувати прибуток. І тут уже залежить від людини та її вирішення, який прибуток вона отримуватиме зі своєї квартири, адже якщо просто стандартним методом здавати нерухомість в оренду, великого прибутку можна не чекати. Хоча, звичайно, стабільний дохід – це теж добре, проте, коли його можна збільшити в кілька разів, слід скористатися такою можливістю.

Як отримати від оренди квартири подвійний прибуток

Якщо людина має хороші заощадження, яких вистачить на пристойний ремонт і гідну обстановку, то краще їх вкласти у свою квартиру, адже тоді оренду на дану нерухомість можна буде значно підвищити. Ще необхідно буде купити хорошу техніку для квартири, щоб створити додаткові зручності квартирантам. У такій квартирі жити буде набагато приємніше, і люди будуть готові платити за такі добрі умови більше. А також таке житлове приміщення може вийти здати якимось іноземцям, які приїхали у відрядження, за вищою ціною.

Хазяїн нерухомості може перетворити свою квартиру на невеликий готель і здавати суто спальне місце, щоправда, це потрібно робити вкрай обережно, оскільки неофіційна здача нерухомості в оренду заборонена законом. Тому краще, звичайно, діяти, як то кажуть: у рамках закону, щоб потім не було жодних проблем. Загалом, якщо здавати, таким чином, свою квартиру, то прибуток можна збільшити приблизно вдвічі. Однак господареві доведеться часто відвідувати свою квартиру, щоб була можливість усе контролювати та стежити за порядком у житловому приміщенні. Бо жителі можуть сильно зіпсувати зовнішній вигляд квартири без будь-якого контролю.

Квартиру в оренду ще можна здавати на добу або навіть на годину, щоправда, тоді доведеться домовлятися з сусідами, адже їм може не сподобатися це. Але якщо з сусідами вдасться все залагодити, а також набрати багато клієнтів, то прибуток з оренди може збільшитися втричі, тож так здавати квартиру може виявитися дуже вигідно.

Якщо квартира знаходиться на першому поверсі, то її можна перетворити на нежитлове приміщення та здавати в оренду, наприклад, під магазин, бар, аптеку, друкарню, перукарню, офіс. Таким чином, теж вдасться збільшити свій прибуток, адже оренда місця під будь-який бізнес коштує, як відомо, набагато дорожче, ніж оренда простої квартири.

Добре, коли є додаткова квартира у людини, адже вона завжди з її допомогою зможе заробити грошей, яких цілком вистачить на нормальне життя.

Підготував: Олександр Бєлов