21-10-2019

Професійна допомога у відкритті фітнес-залів

тренажерний зал

Компанія Лафітнес Україна пропонує професійну експертну допомогу кожному, хто замислюється над відкриттям власного тренажерного залу чи фітнес-центру. Незалежно від того, чи маєте ви досвід у даній сфері або тільки робите перші кроки у фітнес-індустрії, вам знадобляться поради та рекомендації фахівців із багаторічним стажем.

Відкриття та комплектація тренажерних залів – один із напрямків діяльності компанії Лафітнес Україна, тому ви завжди можете розраховувати на перевірені методики та працюючі проекти з урахуванням особливостей та специфіки роботи майбутнього закладу.

Що вам буде потрібно

Насамперед, визначитися із спрямованістю бізнесу, адже укомплектувати зал для фітнесу та для функціональних силових тренувань – це не одне й те саме незважаючи на збіг у комплектації деяких основних тренажерів та інвентарю.

Крім того, важливо вибрати приміщення достатньої площі, в якому буде встановлена ​​система вентиляції, обладнані душові кабіни, можливість встановлення сауни або облаштувати басейн. Найкраще вибудувати все необхідне з нуля, проте фінансів це вимагатиме вельми значних. Більш доступний варіант – оренда чи викуп вже існуючого приміщення та переобладнання його під свої цілі.

У професійний тренажерний зал вам знадобиться найрізноманітніше обладнання, яке підбирається виходячи із спрямованості закладу. Універсальними та затребуваними варіантами інвентарю та тренажерів є:

  • кардіотренажери – бігові доріжки, велотренажери, гребні тренажери;
  • еліптичні тренажери чи орбітреки;
  • машини-верстати Сміта;
  • мультистанції;
  • регульовані тяги;
  • степери;
  • лави для жиму штанги і таке інше.

Досвідченим фахівцям не важко обладнати тренажерний зал як в окремо призначеному для цього приміщенні з великою прохідністю відвідувачів, так і в підвалі вашого приватного будинку. Все, що знадобиться фахівцю, це виїхати на об'єкт для вимірювання приміщення. Після отримання конкретних розмірів складається докладний план із візуалізацією та розміщенням кожного тренажера на певному місці. При необхідності клієнт може змінити склад та комплектацію зали, а також поставити будь-які питання щодо оптимізації роботи подібних закладів.

Компанія Лафітнес Україна – це надійний партнер, який готовий до тривалої та взаємовигідної співпраці, пропонуючи професійні послуги та якісне обладнання за найдоступнішими цінами.

Автор: Олександр Бєлов