21-08-2020

Гармонійний інтер'єр маленької квартири

маленька квартира

Маленька квартира - Це частина реального життя. Можна візуально збільшити простір та зробити умови проживання комфортнішими, якщо скористатися простими та ефективними прийомами.

Поради щодо оформлення інтер'єру маленької квартири

1Дизайнери уважно ставляться до вибору кольору оформлення поверхонь у невеликій квартирі. Кожна людина знає, що світлі покриття візуально розширюють кімнату. Вибирайте світлі шпалери та меблі аналогічного відтінку, щоб упоратися з подібним завданням.

2Також можна купити меблі, колір яких трохи темніший, ніж стіни та підлога. Розгляньте предмети, оформлені в холодних та пастельних тонах. Варто відмовитись від контрастних поєднань, адже такий прийом підкреслить обмежений простір у кімнаті.

3Відмінним варіантом стане оформлення однієї зі стін шпалерами з яскравим малюнком. Решта поверхні оформляються в спокійних тонах. Крім цього, на одну зі стін можна наклеїти фотошпалери, на яких зображено пейзаж, що йде вдалину. Завдяки цьому простір у приміщенні візуально розшириться.

4Коли ви підберете шпалери, зверніть увагу на поверхню підлоги. Відмінним варіантом буде паркет та ламінат світлого відтінку. Вистеліть матеріал по діагоналі, щоб візуально розширити простір.

5А також вам знадобляться меблі, які виконують відразу кілька функцій. Це – крісло-ліжко, шафа-купе тощо. Вибираючи предмети меблів, беріть до уваги розміри кімнати та розміри виробу, щоб не зіткнутися з непередбаченими проблемами.

6В інтер'єрі маленької квартири повинні бути дзеркала. Поверхні, що відбивають, візуально розширюють тісний простір, роблячи приміщення більш комфортним і затишним.

Раніше ми розповідали про особливості інтер'єру квартири-студії і чому варто продумати її дизайн заздалегідь перед тим, як стати власником подібного житла.

Автор: Олександр Бєлов