21-07-2021

Як збільшити вартість оренди квартири?

квартира

Сьогодні багато людей віддають перевагу знімати квартиручим брати в кредит і купувати її На жаль, це пов'язано з тим, що ціни часто перевищують наші фінансові можливості. А отримання кредиту пов'язане із довгостроковим контрактом. Якщо ми є власниками квартири, яку хочемо здавати в оренду, варто подумати про кілька речей, що зроблять нашу пропозицію привабливою та надихнуть потенційних орендарів, а також дозволять нам заробити на кілька тисяч більше.

Освіжити інтер'єр

Іноді дійсно достатньо змінити інтер'єр квартири та надати йому нового виміру. Оновлення стін шляхом перефарбування може дати позитивні та дивовижні результати. Якщо ми зробимо це самі, то впевнені, що витрати будуть невисокими, а ефект може здивувати нас і змінити квартиру до невпізнанності. Пам'ятайте, що оновлені кухонні меблі або шафи на замовлення також можуть надати інтер'єру акуратного та сучасного характеру. Заміна та купівля нового набору меблів, такого як стіл та стільці для вітальні, гардероби та комоди також може бути гарною ідеєю збільшити вартість оренди. Нині стандартними є повністю обладнані апартаменти. Не забуватимемо і про такі речі, як, наприклад, тарілки, столові прилади, каструлі. Ми часто забуваємо про це, коли зосереджуємось на побутовій техніці, яка здається нам основою.

Адекватна презентація

Це може здатися очевидним, але правильна презентація нерухомості підвищить інтерес. Якщо ми розміщуємо рекламу в інтернеті, варто зробити найвдаліші фото нашої квартири, щоби привернути увагу. Хороша презентація вашої пропозиції – половина справи. Якщо ми побоюємося, що зроблені нами фотографії будуть неякісними, варто спробувати звернутися до професійного фотографа, який неодмінно подбає про професійну зйомку. Описуючи свою нерухомість, подбаємо про стилістичну коректність і не проґавимо правду. Такі речі швидко виправляє та перевіряє потенційний орендар, який не буде про нас хорошої думки, якщо ми йому збрешемо.

Підготовка та підходяща атмосфера

Перед приїздом бажаючих подбаємо про порядок. Приберемо підлогу, протріть пил, усунемо дрібні дефекти і надамо квартирі доглянутий вигляд. Було б добре, якби інтер'єр квартири справляв враження природності, тому варто подбати про видалення всіх особистих акцентів, таких як фотографії та інші сувеніри. Це може здатися неочевидним, але по можливості давайте влаштуємо зустріч при денному світлі, щоб наша власність виглядала якнайкраще.

Також варто пам'ятати про відповідну атмосферу. Його забезпечать ароматичні свічки. Спокій і зосередження всієї уваги на потенційному орендарі справлять дуже гарне враження і змусять людину, яку ви зустрінете, відчути, що її цінують.

Не боятимемося аксесуарів. Букет квітів у вазі, скатертина, декоративна свічка та барвисті зручні подушки – дрібниці, які обов'язково гідно оцінять. Майте на увазі, що іноді такі, здавалося б, тривіальні речі можуть змусити майбутнього орендаря погодитися з вартістю та умовами оренди, які ми воліємо.

Раніше ми поділилися керівництвом з підбору найкращих орендарів для вашої нерухомості.

Автор: Олександр Бєлов