21-04-2021

Розробка дизайну трикімнатної квартири

дизайн квартири

Розробка дизайну - справа непроста, але дуже цікава. Оформлення такого житла надає простір фантазії та дизайнерських ідей, оскільки не обмежує творчі задуми суворою необхідністю економити місце. Існує безліч варіантів дизайну троячки і ще стільки ж можна придумати.

розробляючи дизайн трикімнатної квартири, варто пам'ятати одне важливе правило: стилістичні рішення окремих кімнат мають бути в загальній гармонії. Для цього необов'язково оформляти інтер'єри всіх приміщень в однаковому стилі - достатньо продумати елементи, що перегукуються між собою.

Крім того, при розробці дизайну потрібно враховувати й інші фактори: габарити кожного з приміщень, призначення та форму кімнат, а також їхнє розташування відносно один одного. У кожному конкретному випадку потрібно орієнтуватися на наявні умови та звертатися до дизайнерів за індивідуальними рекомендаціями. Проте є й деякі загальні поради для оформлення трикімнатних квартир.

Рекомендації для розробки дизайну троячки

Важливе значення для дизайну має сама будівля, де розташовані апартаменти. Як правило, стандартні трикімнатні квартири в панельних будинках мають не найвдаліше планування і можуть вимагати деяких перетворень. Однак не всі стіни в такій квартирі можна зносити, оскільки багато з них є несучими. Апартаменти в новобудові відрізняються більшою площею та зручнішими плануваннями, тому зазвичай переробляти нічого не потрібно.

Якщо трикімнатна квартира розташована в панельній будівлі, то збільшити її можна за рахунок зносу перегородок, що відокремлюють комору або коридор. Наприклад, комору можна з'єднати з кухнею, забезпечивши додаткове місце для холодильника, посудної шафи або стільниці. Подібним чином можна зробити простору ванну, поєднавши її з коридором.

Перепланувати апартаменти у новобудові набагато легше, ніж у панельних будинках. Внутрішні стіни та перегородки в квартирах первинної нерухомості можна «пересувати», що забезпечує набагато більше варіантів для зміни форм, габаритів та розташування кімнат. Щоб найкращим чином розподілити простір у квартирі та отримати стильний, оригінальний та комфортний дизайн, звертайтесь до нашої студії дизайну. Ми гарантуємо високу якість, унікальні ідеї та індивідуальний підхід.

Підготував: Олександр Бєлов