20-09-2016

Нерухомість в Анталії: вигідне вкладення коштів

Верхній Дуден

В Анталії сьогодні можна зустріти безліч туристів із Росії, оскільки ця країна приваблива не лише своїми курортами, а й можливістю оселитися тут. Зокрема, багато росіян уже придбали собі нерухомість в Анталії, щоб не залежати від туристичних операторів і приїжджати відпочивати в країну, коли захочеться.

Переваги покупки квартири в Анталії

Анталія приваблює своїм колоритом, середземноморським кліматом, розкішною інфраструктурою. Тому люди, які приїхали сюди одного разу, мріють знову і знову повертатися до цього райського куточку Туреччини. І покупка житла в Анталії для багатьох стає чудовим вкладенням власних коштів, адже дозволяє їм відпочивати на цьому дивовижному турецькому курорті у будь-яку пору року, тоді як під час простоїв житло можна здавати іншим туристам – охочих орендувати його не буде відбою. А це ще й додатковий заробіток, який, за вітчизняними мірками, досить високий.

Більше того, купивши житло в Анталії, людина отримує дозвіл на проживання в цій країні, а це означає ширші перспективи на своє життя, навчання, розвиток та подорожі.

І звичайно ж, вклавши гроші в квартири або будинки Анталії, можна за кілька років вигідно продати і заробити пристойний капітал, адже ринок постійно розвивається і ціни на житло в цьому турецькому місті стрімко зростають. Якщо придбати комерційну нерухомість і заснувати свій бізнес буквально через кілька років можна окупити свої вкладення, що досить складно зробити в нашій країні.

Особливості придбання нерухомості в Анталії

Сьогодні квартири в Анталії можна придбати як самостійно, так і через посередника. Краще не ризикувати, і звернутися до фахівців, які допоможуть не лише підібрати квартиру, будинок або комерційну нерухомість, але й візьмуть на себе всі турботи щодо оформлення документації та здійснення угоди купівлі-продажу, що дозволить людині уникнути бюрократичної тяганини та юридичних проблем.

Зокрема, однією з таких компаній є компанія Antalya Elite Stroy, яка пропонує квартири в Анталії від забудовника за мінімальними цінами в регіоні. На офіційному сайті компанії представлена ​​велика база нерухомості на будь-який смак та гаманець, тому клієнтам можуть у найкоротші терміни підібрати відповідний варіант та надати всі необхідні послуги з переоформлення.

Автор: Олександр Бєлов