20-05-2016

Огляд житлового комплексу Єнісейська садиба

ЖК Єнісейська Садиба

«Єнісейська Садиба» – порівняно невеликий житловий комплекс, що включає два будинки. Одна будівля має шестиповерхову висоту, другий семиповерховий об'єкт. Знаходиться він у приватному секторі, на вул. Іртиській, 20 поблизу Саперної Слобідки, Голосіївський район столиці. Це найбільш гідний варіант вигідно інвестувати заощадження – купити квартиру у Києві недалеко від центру.

Як дістатися до ЖК Єнісейська Садиба

Купити квартиру в центрі за вигідною ціною пропонує сьогодні забудовник ЖК Єнісейська садиба. Ці новобудови Голосіївського району знаходяться в оточенні одно і двоповерхових будівель приватного сектору. Найближча зупинка громадського транспорту – вул. Грабовського чи «Спортивний центр». З метро «Либідська» сюди йде маршрутне таксі №547. Від зупинки до будинку потрібно пройти півкілометрову відстань.

У пішій доступності від будинку знаходиться станція метро Деміївська. Для автомобілістів є два під'їзні шляхи, перший шлях – з вул. Іртиській, другий під'їзд – з вул. Єнісейській. З обох вулиць можна потрапити на Стратегічне шосе та проспект Науки.

Переваги новобудов

Одна з переваг комплексу, який робить ці київські новобудови привабливими для покупців, – вигідне місце розташування. Об'єкт знаходиться в безпосередній близькості від центру, при цьому він гострий в одному з найчистіших районів столиці. Голосіївський район – історична місцевість, яка багата на рослинність. Її називають «легкими столиці». Нові будинки знаходяться осторонь проїжджої частини, тому мешканців позбавлені автомобільного шуму та газу.

Що є поруч із житловим комплексом Єнісейська садиба

Найближчі до будинків супермаркети - "Білла", "Еко-маркет", "Велика кишеня", це в середньому 15 хвилин ходу. Але оскільки на першому поверсі будинку відведені приміщення під інфраструктурні об'єкти, то мешканці ЖК можуть розраховувати на швидке відкриття продуктового магазину. Для глобальнішого шопінгу потрібно проїхати до м. Либідська, де розташовані відразу два торгові центри «Оушен Плаза» та «Інтервал Плаза».

Найближчий дитячий садок тут знаходиться по вулиці Кримська. Є дошкільні заклади і по Стратегічному Шосе та проспекту Науки. Для школярів оптимальний варіант – гімназія ім. Бойченка. Для активного відпочинку на свіжому повітрі підійде ліс, який знаходиться десь за 200 метрів від ЖК. Порівняно неподалік розташований Інститут Фізики. Найближча поліклініка знаходиться біля метро «Голосіївська» поблизу парку, прогулятися туди можна пішки або під'їхати громадським транспортом.

Підготував: Олександр Бєлов