19-10-2016

Оренда елітного житла – затишок, комфорт та зручність

елітне житло в Одесі

Приїхавши в інше місто у власних справах, які потребують термінового рішення, люди звертаються до послуг оренди житла, якщо, звичайно, у потрібному місті немає друзів чи родичів, які могли б дати притулок на деякий час. Оренда квартир та будинків проходить за нескладною процедурою, для чого потрібні лише представники двох сторін: орендодавець та орендар, які обговорюють та підписують домовленість про оренду. Оренда елітних квартир має попит і популярність, адже це житло сучасного нового покоління. При будівництві будинку власник, найчастіше, сам планує та створює дизайн-проект майбутньої квартири, тому вони можуть бути забезпечені великою та різноманітною кількістю сервісу.

Будинки, які позиціонуються як елітне житло, не мають обмежень у різноманітності планувань та площ квартир. Вони можуть вміщати в собі комори та овочесховища, ліфти, власний сміттєпровід, підземні гаражі, сауни, тренажерні зали та багато іншого. Побудовані та здаються в оренду елітні квартири як у новобудовах, старому фонді, так і в найближчих до центру районах та у самому центрі міста. Була і залишається найвідданішою територією по оренді елітного житла в Одесі. райони Аркадії, Французького бульвару та центральної частини міста.

Особливістю оренди елітного житла є те, що розмір плати незалежно від курсу валют був і залишається на колишньому рівні. А квартири площею 100-150 кв. м. і з наявністю двох спалень, є найбільш затребуваними та затребуваними. Попит на елітні квартири та будинки постійно зростає, що дає агентствам думку та можливість за допомогою отриманих матеріальних засобів розвиватися та надавати своїм клієнтам нові варіанти. Оренда елітних квартир – поєднання таких складових, як: зручність, затишок і комфорт.

Автор: Олександр Бєлов