18-02-2014

Важливі переваги квартир від забудовника

квартира від забудовника

У кожної сучасної людини, яка зважилася придбати власну квартиру, купівля нерухомості є важливим етапом у його житті. Більшість квартир купують на ринку вторинного житла. Проте в останні роки з'явилася практика договірних відносин з будівельними компаніями, які є забудовниками нових будинків.

Іноді можна чути невдоволення від покупців, які укладали договори з компаніями, що якість збудованого житла їх не влаштовує тому, що при будівництві застосовувалися неякісні будівельні матеріали, а тепер у ремонт потрібно вкладати значну кількість грошей та сил самим усувати недоробки.

На ринку нерухомості справді існує чимало нечесних забудовників та шахраїв, але вибравши надійну компанію, ви отримаєте переваги та гарантії.

Квартиру від забудовника купувати вигідно. Чому?

  1. Квартири від забудовника мають юридично чисту історію, це означає, що не з'являться претенденти на квадратні метри в особі спадкоємців.
  2. Стан квартири у новому будинку суттєво відрізняється від житла вторинного ринку новим ремонтом, комунікаційною системою.
  3. Основна перевага - ціна, вона набагато нижча, ніж на ринку вторинного житла і не залежить від розташування побудованого будинку.
  4. Забудовник продає квартири, призначені під індивідуальне планування, а це означає, що ви зможете зробити ремонт у квартирі за власним бажанням. Не потрібно позбавлятися старої фарби та шпалер, цим ви заощаджуєте більше часу і сил.
  5. У покупця є вибір планування квартири, забудовник надає кілька варіантів і іноді може обговорити з вами варіант внутрішнього оздоблення квартири.
  6. Часто забудовник пропонує житло в елітних районах, де добре розвинена інфраструктура, яка надає комфортне проживання.
  7. Якщо покупцем буде зазначено у квартирі недоробки, то порядний забудовник усуне їх без додаткових витрат, згідно з договором, це дозволяє довіряти компанії.

Великі будівельні компанії мають гарантійне зобов'язання перед покупцем, яке суворо дотримується, що добре відбивається на довірчих стосунках до неї. Зробивши правильний вибір на користь перевіреної компанії, як «ВЕРАКАНГНУМ», яка займається зведенням житлових будинків за інноваційною технологією ЛСТК, ви забезпечите себе якісним житлом без зайвих вкладень, а нове житло стане приємною покупкою.

Купуючи квартиру від забудовника, у вас з'являється явний пріоритет — нове, якісне житло в новому будинку, де не потрібно робити ремонт протягом кількох років, а встановлені інженерні та опалювальні системи нові. Найважливішим рішенням у покупці житла є репутація компанії забудовника і якщо ваше прагнення спрямоване на якість нового житла та недорогу ціну, то свій вибір потрібно зупинити на забудовнику, що зарекомендував себе тільки з позитивного боку. Існують різні способи придбання нових квартир з якісним оздобленням, але якщо при цьому вас торкається фінансовий бік питання, то оптимальним варіантом буде співпраця з професійним забудовником, який будує висококласне житло за помірними цінами.

Автор: Олександр Бєлов