18-07-2019

Холодні та теплі склади, зведені компанією «Сервус»

склад

Скористайтеся послугами компанії «Сервус», щоб замовити будівництво складів в Україні. Ми рекомендуємо саме цю організацію, бо вона заробила та підтримує бездоганну репутацію. Фахівці компанії швидко, якісно та відповідально виконують свої завдання, неухильно дотримуючись передбачених контрактами зобов'язань.

Особливості будівництва складів

В основі швидкомонтованого складу знаходиться міцна металева конструкція, що складається із сталевих стовпів та ферм. Її елементи з'єднуються один з одним за допомогою зварювання та кріпильних елементів (гайки, болти). Всі деталі металевої конструкції обробляються вогнезахисними складами та розчинами, що запобігають розвитку та поширенню корозії.

Якщо споруджується так званий холодний склад, його каркас обшивається профільованими листами або полікарбонатом. Якщо планується зведення теплого складу, то фахівці використовують сендвіч-панелі, що складаються з двох орієнтовано-стружкових плит та шару утеплювача (полістиролу) між ними. Зазначимо, що вартість конструкції з панелей СІП зазвичай вища, ніж ціна холодного складу, обшитого лише полікарбонатом або профнастилом.

При розробці проекту за бажанням замовника передбачається наявність усередині будівлі наявність адміністративних та побутових приміщень, що призначаються для працівників. Склад може бути одно- або двоповерховим, на другому поверсі можуть розміщуватись офіси, кімнати відпочинку та ін. При необхідності будівлю можна демонтувати, а матеріали транспортувати на нове місце будівництва.

Переваги швидкомонтованих складів

Вивчивши відгуки клієнтів компанії, які вже замовляли спорудження швидкозведених складів, можна виділити ряд наступних плюсів, характерних для будівель такого типу:

  • висока швидкість зведення та можливість виконання робіт за будь-якої погоди у будь-яку пору року;
  • приваблива вартість складських приміщень, їхня зручність в експлуатації;
  • довговічність, надійність, безпека складів, споруджених із сендвіч-панелей, полікарбонату, профлистів;
  • гарантована якість споруд, що споруджуються;
  • можливість економії на обігріві складу при використанні панелей SIP із шаром утеплювача;
  • відсутність необхідності у спорудженні ґрунтовного фундаменту;
  • мобільність, що дозволяє розібрати споруду та перевезти матеріали для складання на іншій ділянці;
  • відсутність необхідності в утепленні та декоративному оздобленні.

Окрім складів, співробітники компанії «Сервус» здійснюють будівництво котеджів, лазень, гаражів. Забудовник гарантує бездоганну якість та надійність будівель, виконує всі завдання у встановлені терміни та дотримується всіх пунктів договору. Звертайтеся до представників компанії, щоб отримати більше відомостей про послуги та залишити заявку!

Автор: Олександр Бєлов