17-08-2018

В Одесі готується до відкриття торгового центру

ТРЦ Gagarinn Plaza

Друга фаза ТРЦ Gagarinn Plaza – перший за останні три роки новий торговий центр в Одесі.

ТРЦ Gagarinn Plaza розташований у Приморському районі Одеси, поблизу чорноморського узбережжя та популярного розважального комплексу «Аркадія» – центру тяжіння туристичного потоку. Крім цього, об'єкт оточений щільною житловою забудовою – як заселених об'єктів, так і тих, що будуються. У свою чергу близькість до зупинок громадського транспорту забезпечує легкий доступ до Gagarinn Plaza з усіх районів міста. Зона охоплення об'єкта становить понад 320 тис. осіб.

Якірними орендарями існуючої черги є супермаркет «Сільпо» (3 тис. кв. м) та дитячий розважальний центр «Дитяча Планета» (2,2 тис. кв. м). А також його орендарями вже стали популярні fashion-бренди польської компанії LPP, національної мережі Фокстрот, Чудо Острів, Золотий Вік, Wittchen.

Розважальна зона Gagarinn Plaza суттєво розшириться та стане унікальною в Одесі завдяки розміщенню у новій фазі першого в Одесі дитячого міста професій Kid's Will та першого 8-зального кінотеатру Multiplex, що дозволить залучити мешканців з усього міста.

Орендована площа другої черги ТРЦ складає 20 тис. кв. м. внаслідок її відкриття сукупна торгова площа об'єкту перевищить 34 тис. кв. м. та Gagarinn Plaza стане торговим центром регіонального формату. Завдяки структурованому паркінгу на 400 машиномісць, торговий центр збільшить частку відвідувачів на автомобілях, що суттєво розширить зону його охоплення. Запуск нової черги планується у IV кварталі 2018 року.

Девелопером об'єкта виступає ТОВ Полакс, ексклюзивним консультантом - міжнародна компанія JLL.

Катерина Весна, керівник відділу торгових площ компанії JLL (Україна):

«Одеса є одним із найбільш затребуваних міст України серед рітейлерів завдяки стабільному зростанню економічних показників, у тому числі заробітних плат, збільшенню туристичного потоку та відносної ненасиченості ринку торгівлі. Водночас можливості розвитку у місті вкрай обмежені: з кінця 2015 року у місті не відкривалися торгові об'єкти, тоді як частка вакантних приміщень у успішних ТЦ мінімальна. Друга черга Gagarinn Plaza стане першим торговим центром, який відкриється у місті за довгий час, тому він приваблює великий інтерес рітейлерів».

За матеріалами JLL