16-12-2014

Яку квартиру подобово віддадуть перевагу клієнти?

1-к квартира подобово в Одесі.

Сьогодні навряд чи вдасться зустріти людину, яка хоча б раз у своєму житті не брав в оренду квартиру подобово. Багато хто займається цим щодня – це їхній спосіб заробітку. А деякі роблять лише перші кроки у цьому напрямі – намагаються знайти гідну альтернативу готельним номерам.

Сьогодні ринок нерухомості рясніє пропозиціями про короткострокову оренду квартир для абсолютно будь-якої категорії населення. Інтер'єр кожної квартири, що здається, як правило, чудово оформлений. Обов'язково знайдеться клієнт, який захоплюватиметься інтер'єром саме тієї квартири, яку він вибрав для оренди. Варто детально розглянути, які критерії вибору квартири подобово існують.

Що важливе для орендаря?

  1. Чудово виконаний ремонт у квартирі є не єдиним фактором, що відіграє визначальну роль для клієнта при виборі варіанта. Важливий аспект – домашня та затишна атмосфера у квартирі. У зв'язку з цим потрібно постаратися виконати ремонт у квартирі, використовуючи ті матеріали, які здатні подарувати постояльцям відчуття присутності будинку.
  2. Для того щоб викликати такі позитивні емоції та чудовий настрій у постояльців необов'язково використовувати дорогі будівельні матеріали. Головне – це поєднання елементів інтер'єру, його завершеність, а також відмінний смак, яким має мати людина, що підбирає оздоблювальні матеріали, предмети меблів та сантехніки.
  3. Як правило, орендар спочатку оглядає приміщення, де він має провести найближчим часом, заселяється, а вже потім вирушає на екскурсію по місту або у своїх справах. Тому він, мимоволі оцінюючи обстановку знятої квартири в цілому, судить про рівень та якість життя незнайомого міста. Важливо, щоб інтер'єр квартири в очах постояльця був максимально презентабельним.
  4. Найчастіше увагу потенційних клієнтів, при підборі варіанта через інтернет, привертають яскраві інтер'єри квартир. Але при цьому дизайн не повинен бути надто «кричливим», нав'язливим, а тим більше вульгарним. Якщо орендодавець, який керує оформленням інтер'єру квартири для подальшої здачі в оренду, це розуміє, відбою від клієнтів у нього не буде.
  5. Квартира має бути оснащена всіма необхідними предметами побутової техніки. Це не означає, що постоялець буде цілодобово безперервно використовувати її за призначенням. Однак техніка має бути присутня, адже за її наявності орендар судить про ступінь комфортабельності житла.

Подобова оренда квартир – це досить прибутковий вид бізнесу. Займаючись ним, орендодавець отримує можливість стабільного прибутку з мінімальними капіталовкладеннями. А щодо постояльців, вони, у свою чергу, отримують можливість зняти квартиру подобово в Одесі або в іншому місті на необхідний період часу і за розумною ціною.

Автор: Олександр Бєлов