24-08-2011

Відмінні показники комерційної нерухомості у другому кварталі

комерційна нерухомість

Більшість країн-учасниць дослідження RICS говорять про зростання попиту на оренду. Інвестори в інтенсивному пошуку об'єктів для вкладень, віддаючи перевагу головним ринкам нерухомості світу.

Як інформують фахівці RICS, Китай та Гонконг, як і раніше, залишаються лідерами на ринках оренди. комерційної нерухомості та інвестиційного попиту. Вони відзначають і той факт, що до них на вершини світового рейтингу в другому кварталі приєдналися Росія, Чехія та Польща.

За даними фахівців, Росія стала очевидцем раптового підйому в секторі нових об'єктів нерухомості в 2-му кварталі 2011 (від плюс 11 до плюс 44), який відображає високий попит орендарів у поєднанні з відсутністю пропозиції хорошої якості. Цей дисбаланс також дав ґрунт особливо позитивному настрою порівняно прогнозованих орендних ставок у третьому кварталі 2011 року, на той момент як підйом економіки цього року дуже швидко наближається до п'яти відсоткового показника. У той же час, очікування щодо вартості капіталу залишаються доволі впевненими. Опитані респонденти інформують про раптове піднесення в секторі новітніх комерційних об'єктів і безперервно підростаючий інвестиційний попит, який продовжує зростати вже протягом 7 кварталів поспіль.

За матеріалами www.infox.ru