16-09-2019

Оренда житла в центрі міста – комфорт та престиж

житло у центрі Одеси

У кожному місті є райони, жити у яких престижно. До таких можна віднести їхню центральну частину. Жити в центрі – це означає енергійно крокувати в ногу з часом поряд із такими ж успішними сусідами, долучитися до ділової еліти, наголосити на своїх перевагах і досягненнях у житті.

Центральна частина забудовується комфортабельними елітними будинками з підземними дворівневими парковками, ізольованими дворовими територіями відповідно до загального культурно-історичного вигляду вулиць. З вікон багатьох квартир відкриваються чудові краєвиди на набережну, пам'ятники архітектури.

Перевагою нових будинків у центрі є автономне опалення поквартирне, відсутність перебоїв з водою, електроенергією. Будинки обладнані для використання інтернету, супутникового телебачення, а також системами зовнішнього відеоспостереження прибудинкових територій.

У багатьох будинках весь комплекс побутових послуг можна отримати на першому поверсі. Вся інфраструктура (магазини, розважальні та оздоровчі центри, освітні та медичні заклади, басейни) розташована у кроковій доступності. Добра транспортна доступність. У будь-яку частину міста можна дістатися власним автомобілем або громадським транспортом.

Кожний може вибрати житло за своїм смаком та засобами. Є можливість орендувати як світлі комфортабельні квартири невеликої площі, так і елітні великогабаритні з однією або декількома лоджіями, дворівневі з сучасною просторою кухнею і великою презентабельною передпокою.

Що ви отримаєте, орендувавши житло у діловій та культурній частині міста?

  • перейміться неповторним духом історії міста;
  • відчуття успішності та приналежності до бізнес-еліти міста;
  • можливість зав'язати відносини з успішними людьми, адже сусідство іноді переростає у міцну дружбу та спільний бізнес;
  • сучасний рівень комфорту та обслуговування, безпека та захист від небажаних відвідувачів;
  • закриті двори, обладнані дитячі майданчики, відеоспостереження задля безпеки дітей;
  • основні побутові послуги прямо в будинку чи крокової доступності від нього;
  • крокову доступність театрів та музеїв;
  • рівну віддаленість з інших частин міста.

Як винайняти елітне житло в історичному центрі Одеси?

Обслуговування клієнтів агенцією нерухомості BFS здійснюється в індивідуальному порядку. Оскільки вартість оренди житла в центральних районах вища, ніж в інших його частинах, ми підбираємо квартиру, яка найбільше відповідає запитам клієнта. А також надаємо якнайбільше інформації про неї, включаючи фотографії панорамних видів із вікон. Нам дуже важливо, щоб проживання було для вас комфортним та затишним.

Договір найму житла, який ми пропонуємо укласти, містить усі необхідні пункти, що захищають права орендаря та орендодавця. Ми пропонуємо зразок договору, складений нашими юристами та перевірений багаторічною практикою.

Елітна нерухомість вимагає особливого до себе відношення, а грамотно складений опис майна та стану квартири дозволить уникнути можливих розбіжностей сторін після закінчення терміну оренди.

Успішні люди тому й успішні, що підходять до всіх справ професійно. Орендувати без проблем розкішне житло в Одесі – це означає звернутися до наших ріелторів і довірити їм вирішення своєї проблеми.

Раніше ми опублікували захоплюючу статтю про історію доходних будинків та сучасне орендне житло.

Автор: Олександр Бєлов