15-11-2016

Переваги покупки готової компанії

готова компанія

Дуже часто у молодих і амбітних людей, які прагнуть досягти успіху в бізнесі величезну кількість ідей і такий же величезний брак вільного часу для юридичного оформлення своєї фірми. У такому разі найпростіший і менш витратний спосіб – придбати вже зареєстровану юридичну особу (наприклад, ТОВ).

Ні для кого не секрет, що купити компанію в Одесі та інших містах зараз не проблема. Витративши невеликі гроші, покупець отримує безліч переваг. Ось деякі з них:

  • протягом лічених хвилин після покупки можна розпочати підприємницьку діяльність, а не витрачати свій дорогоцінний час на оформлення необхідного пакету документів, збору довідок, сплати державного мита та проходження реєстрації;
  • разом із готовою фірмою він отримує відкритий розрахунковий рахунок та у необхідних випадках ліцензію на заняття певними видами робіт чи послуг;
  • готова фірма для розміщення заявки на участь у тендерах та аукціонах.

На ринку надання цього виду послуг величезна конкуренція. Велика кількість фірм займається продажем готових юридичних та прагне виконувати всі вимоги чинного законодавства, надаючи якісний продукт.

Готові підприємства – це істотна економія часу, зусиль і коштів на початковому етапі розвитку свого бізнесу. Купівля готової фірми – це правильне рішення, націлене на порятунок від стомливої ​​підготовки дозвільної документації, від нескінченних черг і безрезультатних поїздок держорганами. Повірте, ваш час і нерви коштують набагато дорожче, ніж покупка готової фірми, яка вже підготовлена ​​до роботи та отримання прибутку для її керівника, тобто для вас.

Автор: Олександр Бєлов