15-03-2014

Орендарів цікавить інфраструктура

міська інфраструктура

В останні кілька років девелопмент став дуже актуальним у нашій країні, зріс попит на послуги девелоперів. Однак якщо не розвивати і не вдосконалити цей напрямок, як і будь-який інший, він згодом втратить свою привабливість. На цю тему і було проведено конференцію. На неї зібралися найбільші гравці на ринку нерухомості. Кожен із них виступив із промовою.

Згідно з виступом першого доповідача, для клієнта, планує він орендувати квартиру або купити її, важливим критерієм є наявність розвиненої інфраструктури. Тому покупець спочатку зверне увагу на місцезнаходження об'єкта нерухомості, його віддаленість від магазинів, ринків, лікарень, шкіл та маршрутів громадського транспорту. Якщо людина планує, наприклад, орендувати квартиру, її обов'язково зацікавить наявність паркування та магазину у кроковій доступності від будинку. Потенційний орендар найчастіше краще за орендодавця обізнаний про тонкощі укладання договору. Перед візитом до орендодавця він зазвичай заздалегідь уже все прорахував. Ситуація, що склалася, спонукає девелоперів шукати нові нетрадиційні методи залучення клієнтів. Таким методом може бути, наприклад, надання в об'єктах нерухомості безкоштовного виходу в інтернет.

Наступний доповідач запропонував розширювати поле діяльності та спокушати клієнтів високим рівнем комфорту. З цією метою розроблені нові стратегії, що включають встановлення нових високошвидкісних сучасних ліфтів. Таким обладнанням обладнана дуже мала висотних будинків. Оскільки для людини, яка має намір зняти житло, наявність такого ліфта виявиться важливим фактором, що схиляє його до оренди житлоплощі саме в такому будинку.

Наступний промовець запропонував варіант великомасштабної модернізації, включаючи прибудинкову територію. Це дозволить залучити клієнтів не лише можливістю придбання чи оренди гідного, якісного та комфортного житла, а й забезпечення дозвілля завдяки вдосконаленню прилеглої території, наприклад реконструкції стадіону, об'єктів нерухомості, які можна віднести до нежитлового фонду.

На конференції було заслухано виступи ораторів від двадцяти ріелторських та девелоперських організацій. На думку фінансових аналітиків, запропоновані заходи оздоровлять та оживлять ринок нерухомості. Для клієнта цікаві гідні умови проживання, і жодної ролі не грає, на добу винаймається квартира або купується у власність.

Автор: Олександр Бєлов

Читайте також