15-11-2017

Успішний бізнес – це завжди велика праця

багато працювати

Усі ми хочемо кращого життя. У переважній більшості з нас це поняття пов'язане з добрим заробітком.

І майже кожна людина, навіть працюючи на високооплачуваній роботі, замислюється над власним бізнесом, підшукує собі якийсь бізнес-проект. Свій бізнес приваблює людей і фінансовою незалежністю, і відсутністю начальства і можливістю мати свій час на свій розсуд.

Буває, що люди кидають дохідну роботу, кар'єрне зростання та починають реалізовувати власний проект. Свій бізнес, як їм здається, надасть більше можливостей для самореалізації.

Але, на жаль, це завжди так.

Якщо людина була гарним виконавцем, це ще не означає, що вона стане успішним бізнесменом. Тому найсприятливішим варіантом є розвиток своєї справи без відриву від місця роботи.

Стабільний заробіток, хай і невеликий – дуже важливий аргумент, тим більше сьогодні, коли світова економічна ситуація в країні боляче вдарила по гаманцях усіх верств населення.

Звичайно, не найпростіша справа – знайти подібний проект. Свій бізнес, як правило, у таких випадках забиратиме весь вільний час.

І навряд чи спочатку він принесе гідні дивіденди.

Але поступово дохід від нього зрівняється з розмірами заробітної плати, а потім її і перевищуватиме.

І ось коли прибуток від бізнесу стабільно перевищуватиме зарплату втричі, тоді можна і розраховуватися з роботи та розвивати власний проект – свій бізнес.

Якщо ж подібних успіхів не вдається досягти, значить, щось тут не так: або вам не вистачає знань і умінь, або нікудишній проект.

Автор: Олександр Бєлов

Читайте також