15-02-2019

Потенціал комерційної нерухомості в Україні приваблює інвестиції

полив грошового дерева

Учасники Open Mind Conference оптимістично оцінюють інвестиційний потенціал ринку комерційної нерухомості в Україні.

Open Mind Conference – 30 спікерів та близько 200 учасників, представники інвестиційних, консалтингових та девелоперських компаній, фінансових та банківських установ, фондів, галузевих агенцій та об'єднань, власники та керуючі об'єктів нерухомості.

Михайло Меркулов (CEO Arricano) зазначив, що на ринку нерухомості України працюють компанії-оптимісти. Вони займають активну позицію на ринку та впливають на покращення інвестиційного клімату, демонструючи не лише зростання бізнес-показників, а й зміцнення репутації країни.

Представники консалтингових компаній наголосили на позитивних змінах на ринку нерухомості. У 2018 році загальний обсяг інвестицій у комерційну нерухомість суттєво зріс і досяг 335 млн. доларів. Dragon Capital - головний інвестор в офісну, складську та торгову нерухомість.

На думку речників конференції, незважаючи на ризикованість інвестицій в економіку України, ринок нерухомості притягує інвестиції з багатьох причин. Основна – ставка капіталізації об'єктів комерційної нерухомості у 2–3 рази вища, ніж на ринках Європи.

Раніше повідомлялося про те, як визначити перспективність комерційної нерухомості для стріт-рітейлу.

За матеріалами Property Times