15-02-2018

Важливі та прості правила успішного бізнесмена

успішний бізнесмен

Щоб бути успішним підприємцем, потрібен особливий склад розуму та володіння деякими якостями, без яких усі ваші потуги на розвиток власного бізнесу залишаться безрезультатними. У цій статті хотілося б розповісти, як навчитися правильно організовувати свій час, вести справи, спосіб життя, що сприяє досягненню ваших цілей.

Перше, чого потрібно себе привчити - це дотримання порядку дня.

Ви повинні прокидатися, приймати їжу, працювати, лягати спати в один і той же час кожен робочий день. Такий графік привчає до дисципліни.

Ведіть щоденник, куди записуйте план на день. Це не тільки дозволить не забути багато чого, що потрібно зробити, але і послужить показником того, чи справляєтеся ви з необхідним обсягом справ чи ні.

Навчіться організовувати свій час так, щоб встигати робити необхідне протягом дня. Намагайтеся не переносити справи «на завтра» – це загрожує тим, що до кінця робочого тижня накопичиться величезна кількість невирішених проблем, і вам доведеться витрачати вихідні на їх вирішення (та й то навряд чи вам це вдасться, адже у вихідні ніхто не працює – отже , невирішені справи перенесуться наступного робочого тижня).

Завжди дотримуйтесь охайності в одязі, стежте за своїм зовнішнім виглядом – все це також навчає дисципліну.

Ніколи не спізнюйтесь. Якщо затримуєтеся, попередьте про це заздалегідь людину, з якою у вас призначена зустріч. На роботу приходьте вчасно.

Тримайте своє робоче місце у чистоті та порядку, всі необхідні предмети тримайте під рукою, але не влаштовуючи звалище. Вимагайте від співробітників цього ж незалежно від того, де ви здійснюєте свою діяльність - офіс, виробництво або магазин.

Виконуйте все по порядку, намагайтеся не робити кілька справ одночасно. Як говорить стародавнє російське прислів'я: «За двома зайцями поженешся - жодне не спіймаєш.

Будьте послідовні та завершуйте розпочате – це дозволить уникнути завалу у справах.

Нехай усі ці прості правила увійдуть у ваш побут, стануть гарною звичкою, яка дозволить вам досягати цілей, успішно вести та розвивати свій бізнес, досягти благополуччя.

Автор: Олександр Бєлов