14-02-2017

Що потрібно знати про оренду офісу?

оренда офісу в Одесі

Важливий момент розвитку бізнесу – оренда офісуадже без повноцінного приміщення складно налагодити ефективну роботу. Другий будинок, яким по суті є офіс, повинен бути комфортним, функціональним. Перш ніж орендувати приміщення, спочатку потрібно визначитися з деякими моментами.

Розташування дуже важливий момент. Якщо офіс часто відвідуватиметься людьми, потрібно розглядати центральні райони з входом у приміщення з вулиці. Щоправда, це позначиться на ціні оренди. Якщо ж офіс в основному буде призначений для працівників, варто розглянути як варіант не першу лінію вулиць і навіть перші поверхи. Так ви заощадите чимало грошей. Можна розглянути бізнес-центри. У них є вся інфраструктура: конференц-зали, парковка, кафе, охорона тощо.

Якщо в офісі немає кондиціонування, варто уточнити, чи вистачить потужності електрики, щоб встановити свої кондиціонери.

Що стосується площі приміщення, потрібно відразу визначитися з тим, скільки потрібно місця, і скільки кабінетів знадобиться. Це можна розрахувати за кількістю відвідувачів та працівників, а кількість кабінетів – від кількості необхідних служб, яким потрібне окреме місце. Наприклад, кабінет керівника, відділ продажу, бухгалтерія. Для бізнесу дуже важливий зв'язок, тому потрібно розрахувати кількість телефонів і те, який інтернет необхідний для повноцінної роботи.

Автор: Олександр Бєлов