14-07-2021

Як організувати бізнес в інтернеті: вигідні продажі на маркетплейсі

маркетплейс

У сферу e-commerce переходять професіонали та новачки у бізнесі. Це не тільки зручно, а й дуже вигідно, та закупівля маркетплейс покаже, чому вести свій товарний бізнес у мережі можна всім охочим.

Кому підходить маркетплейс?

Zakúpka.com - це відомий і великий майданчик, який пропонує покупцям величезну кількість товарів та послуг з різних категорій за найдоступнішими цінами. Мільйони пропозицій від тисячі продавців на одній онлайн-платформі приваблює споживачів набагато більше, ніж одиночні інтернет-магазини, і на це є багато причин. По-перше, маркетплейс ретельно перевіряє продавців перед розміщенням їхньої продукції на сайті, а значить покупець може бути впевнений у безпеці угоди. По-друге, йому не доведеться витрачати час і порівнювати ціни на різних сайтах, а також читати відгуки споживачів. Достатньо в кнопці пошуку ввести необхідний товар і через секунду портал надасть усі можливі варіанти на запит. Відповідно, клієнт зможе суттєво заощадити час.

Продавці також можуть скористатися численними бонусами. Перша перевага полягає у великому потоці трафіку, що є відмінним стартом для запуску власного сервісу в мережі та розвитку особистого бренду. При цьому маркетплейс ідеально підходить різним категоріям продавців, які:

  • виконують роль посередників між компаніями та покупцями;
  • хочуть вигідно і істотних витрат часу реалізувати великі партії продукції;
  • починають свій шлях і для старту обирають максимально вигідне рішення – маркетплейс, який не потребує величезних фінансових вкладень;
  • бажають протестувати попит на певну категорію продукції;
  • займаються товарним бізнесом нещодавно та хочуть розкрутити особистий бренд.

створення маркетплейсу

Плюси продажів на маркетплейсі Закупівля

Майже 50% продажів у всьому світі здійснюється через маркетплейси. Статистика свідчить про високу якість роботи сервісів і, як наслідок, про довіру покупців. Це не дивно, адже споживачі довіряють великим майданчикам, які постійно модернізують роботу та підвищують рівень обслуговування клієнтів. Окрім цього, онлайн-платформи пред'являють особливі вимоги до продавців, а значить, покупки споживачів будуть під надійним захистом. Однак для бізнесменів такий підхід також є досить вигідним. Завдяки гарній репутації маркетплейсу Закупівля, бізнесмен завжди матиме стабільно високий потік клієнтів, при цьому продавати свої товари/послуги він зможе по всій країні.

До додаткових переваг слід віднести:

  • велике охоплення аудиторії, завдяки чому можна масштабувати продажі;
  • низький поріг входу та найкращі умови для розміщення позицій на сайті. Продавцю не доведеться вкладати додаткові кошти в рекламу та розвиток інтернет-магазину. Для початку продажів досить виконати умови сервісу пов'язані з розміщенням продукції на платформі;
  • готові інструменти для активного розвитку онлайн-маркету. Збір аналітики, особисті онлайн-консультанти, логістика, маркетингові активності та інші можливості від порталу Закупівля успішно реалізована та налагоджена для того, щоб підприємці могли зосередитися на розвитку своєї справи;
  • гарантія безпеки.

Ключова перевага Zakúpka.com полягає у доступному та якісному просуванні. Співпрацюючи з порталом, кожен продавець передасть свій онлайн-маркет до рук досвідчених професіоналів у галузі СЕО, email-маркетингу та контекстної реклами.

При цьому для створення та подальшого просування індивідуального інтернет-магазину доведеться суттєво витратитись фінансово, крім цього, розкрутка власного сайту може зайняти велику кількість часу. На відміну від розміщення товарів на Zakúpka.com, який надасть усі необхідні інструменти для якісного розвитку бізнесу в Інтернеті.

Підготував: Олександр Бєлов