14-02-2018

Міжнародні інвестори зацікавилися комерційною нерухомістю в Україні

міжнародний інвестор

Зміщення уваги міжнародних інвесторів з ринку комерційної нерухомості США у бік європейського є позитивним сигналом для ринку комерційної нерухомості України.

У 2018 році інтерес іноземних інвесторів до проектів комерційної нерухомості в Україні суттєво підвищився. Однак більшість міжнародних фондів все ще займають вичікувальну стратегію, зростання кількості угод щодо купівлі об'єктів комерційної нерухомості в Європі свідчить про те, що увага інвесторів незабаром буде звернена і на якісні проекти в Україні.

Міжнародні інвестори на тлі спаду активності на ринку комерційної нерухомості в США перенаправили свою увагу на інші держави. Зокрема, вони почали купувати чи купувати мажоритарну частину в об'єктах торгівельної нерухомості у Європі.

Останньою угодою на європейському ринку комерційної нерухомості стала покупка глобальним інвестором Redevco Iberian Ventures ТРЦ Parque Corredor у Мадриді за 140 млн євро. Один із найбільших ТРЦ Мадрида з орендною площею понад 123 тис. кв. м. щороку відвідують близько 10,5 млн. осіб.

За матеріалами Build Portal.