12-02-2014

Комерційна нерухомість: питання з оренди

АН BFS

Комерційна нерухомість - Це певне приміщення, яке може приносити добрий дохід. Оренда такої нерухомості передбачає використання орендованого приміщення під створення різних офісів, магазинів, складів, аптек, банків та інших будівель комерційного характеру. Для того щоб оренда комерційної нерухомості виявилася безпечним заняттям, потрібно звернути пильну увагу на низку питань, які є актуальними для такого роду діяльності. Що ж слід зважити, якщо ви готуєтеся взяти в оренду приміщення з комерційними цілями?

Перед тим як укласти договір про оренду, потрібно знайти хорошого орендодавця, оскільки від його порядності залежить успіх в оформленні документів та спілкуванні з контрольними службами. Так як з кожним днем ​​ринок розвивається, вибрати досвідченого та надійного орендодавця стає все складніше. Він повинен знати ринок нерухомості та відповідне законодавство, за яким, власне, і відбувається оренда приміщень.

Щодо агентства, то віддавайте перевагу таким, які самі мають авторитет на ринку нерухомості. У цьому випадку орендар може розраховувати на сумлінність людей, які працюють в агентстві, оскільки агентство зацікавлене у своїй репутації. Якщо ви хочете обійтися без посередника і готові самі зайнятися всіма паперами та документами, то є сенс орендувати нерухомість відразу у власника. Але певні ризики існують у будь-якому випадку, а тому краще не заощаджувати та звернутися до перевіреного агентства.

Щодо цінового фактора, то оренда в центрі міста обійдеться дорожче, ніж на околицях, бо там пішохідний трафік більший. Якщо договір про оренду довгостроковий, його слід зареєструвати. При короткостроковому договорі реєстрація непотрібен, оскільки він укладається менш як рік.

Оренда нерухомості для здійснення своїх комерційних цілей – досить гарне та перспективне заняття. Якщо ви хочете зайнятися певною комерційною діяльністю та шукайте для цього приміщення, то намагайтеся звернути увагу на всі нюанси для того, щоб контракт виявився вигідним для обох сторін, а ви заощадили свої кошти та час.

Business For Sale Одеса пропонує взаємовигідну співпрацю!