12-02-2018

Житлова нерухомість у Кіренії для відпочинку та отримання доходу

Кіренія, Кіпр

Бажаєте вкласти гроші в нерухомість за кордоном? Придивіться до Кіренії - це популярний курорт на Кіпрі, який чудово підходить для інвестицій.

Читайте описи та записуйтесь на ознайомлювальний тур

Кіренія є компактним портовим містечком, населення якого становить понад 50 тисяч осіб. Тут створені чудові умови для життя та відпочинку: приємний клімат, велика кількість пам'яток, сучасна туристична інфраструктура, розвинений сервіс та ін.

Нерухомість у місті представлена ​​різними об'єктами:

  • квартирами у різних районах (у тому числі на березі моря);
  • апартаментами у нових багатоквартирних будинках;
  • комфортабельними віллами з терасами та басейнами.

Кіренія – це справжній рай для туристів, які цінують тепле море та яскраве сонце. Місто приваблює цікавою архітектурою (висотних споруд як у мегаполісах немає), мальовничою природою. У це затишне містечко на Кіпрі люблять приїжджати туристи, які обирають спокійний спокій відпочинок.

Якщо вас цікавить нерухомість у Кіренії, звертайтеся до спеціалізованої компанії, яка допоможе вибрати відповідний об'єкт. Інвесторам доступний широкий вибір послуг:

  • надання повної інформації про нерухомість;
  • попередній перегляд об'єкта в режимі он-лайн;
  • можливість проведення ознайомлювального туру та ін.

Якщо сподобається якийсь об'єкт або виникнуть питання просто зв'яжіться з представниками компанії, вони нададуть детальну консультацію у найкоротші терміни.

Яку нерухомість можна придбати у Кіренії?

Пропозицій багато, наприклад, можна купити апартаменти в комплексі, що складається з кількох 2-поверхових будиночків. Об'єкт знаходиться за 400 метрів від пляжів, площа апартаментів досягає 95 кв. м.

Планування включає дві спальні і два санвузли, салон об'єднаний з кухнею. З вікон відкриваються чудові краєвиди на гори та узбережжя. Комплекс має сучасну інфраструктуру, що складається з просторого відкритого басейну і ресторану. На даху будівлі знаходиться бар.

Вартість апартаментів визначається їх площею, типом будинку, місцем розташування та рівнем інфраструктури. Так, у продажу є об'єкти, в яких передбачено все для комфортного життя: штучні водоймища, магазини, фітнес-центри, зони відпочинку, паркування, водоспади та ін. Багато комплексів знаходяться на закритих ділянках, що цілодобово охороняються.

Вибирайте підходящий об'єкт та інвестуйте кошти в нерухомість – це вигідно, ви можете використати апартаменти для особистого проживання чи здачі житлових «квадратів» в оренду.

Автор: Олександр Бєлов